Kaip kepti sūrus

Kaip pakepinti pikantišką: patarimai ir gudrybės tobulai pikorams

Jei esate kepto sūrus, pavyzdžiui, būgnų, sūrio koldūnų ir rizolių gerbėjas, žinote, kaip svarbu gauti tobulą kepimą. Šiame straipsnyje mes pasidalysime patarimais ir gudrybėmis, užtikrinančiais, kad jūsų pikantiški yra traškūs išorėje ir minkšta viduje. Nagi!

Pasirinkite tinkamus ingredientus

Prieš pradėdami kepti pikantišką, įsitikinkite, kad rinkitės šviežius ir kokybiškus ingredientus. Tai padarys visą skonio ir galutinės sūrio tekstūros skirtumą. Pasirinkite šviežią mėsą, gerų kilmės sūrius ir kokybiškus prieskonius.

teisingai paruoškite tešlą

Makaronų paruošimas yra labai svarbus norint įgyti nepriekaištingą keptą sūrį. Laikykitės raidės recepto, gerbdami nurodytus kiekius ir poilsio laiką. Tešlą gerai minkykite taip, kad ji būtų vienalytė ir be gabalėlių.

Šildykite aliejų tinkamoje temperatūroje

Viena iš tobulo kepimo paslapčių yra alyvos kaitinimas tinkamoje temperatūroje. Norėdami patikrinti alyvos temperatūrą, naudokite kulinarinį termometrą, kuris turėtų būti maždaug nuo 180 ° C iki 190 ° C. Jei aliejus yra per šaltas, sūrus bus mirkomas; Jei per karšta, jie gali sudeginti ir patekti į vidų.

kepti mažomis porcijomis

Venkite į keptuvę vienu metu dėti daug sūraus. Dėl to alyvos temperatūra gali greitai mažėti, todėl nereguliarus kepimas. Kepkite pikantišką mažomis porcijomis, užtikrindami, kad visi būtų panardinami į aliejų ir tolygiai virkite.

nutekėkite absorbuojančiame popieriuje

Kepdami sūrus, padėkite juos ant absorbuojančio popieriaus, kad pašalintumėte aliejaus perteklių. Tai padės jiems tapti sausesniais ir traškiais.

Išbandykite įvairių tipų pikantiškus

Kepimas neapsiriboja tradiciniais būgnų ir sūrio koldūnais. Pabandykite gaminti kitų rūšių keptą sūrus, pavyzdžiui, krevečių risolius, mėsos pasteles ir empanadas. Naršykite naujus skonius ir nustebinkite!

Išvada

Kepimas pikantiškas kepimas gali atrodyti kaip paprasta užduotis, tačiau norint gauti puikų rezultatą, reikia atkreipti dėmesį į detales. Vykdykite šiame straipsnyje paminėtus patarimus ir išbandykite įvairius receptus. Su praktika ir atsidavę tapsite Meistru kepimo pikantišku!

Tikimės, kad šis straipsnis buvo naudingas. Jei turite klausimų ar norite pasidalyti savo patarimais, palikite komentarą žemiau. Geras apetitas!

Scroll to Top