Kaip padaryti antrą balsą

Kaip padaryti antrą balsą

Antrasis balsas yra vokalinė technika, naudojama dainai pridėti harmoniją ir gylį. Tai vokalinė dalis, kuri papildo pagrindinį balsą, sukuriant harmonijos efektą. Šiame tinklaraštyje mes ištirsime, kaip padaryti antrąjį balsą ir keletą patarimų, kaip pagerinti šį sugebėjimą.

Kas yra antrasis balsas?

Antrasis balsas yra vokalinė dalis, kuri seka pagrindinį dainos balsą. Tai prideda harmoniją ir tekstūrą pagrindinei melodijai, sukuriant išsamesnį ir įdomesnį garsą. Antrąjį balsą gali dainuoti žmogus ar žmonių grupė, atsižvelgiant į muzikinę išdėstymą.

žingsnis po žingsnio, kad padarytumėte antrąjį balsą

Norėdami padaryti antrą balsą, atlikite šiuos veiksmus:

  1. Pasirinkite dainą: Pasirinkite jums patinkančią dainą ir turėkite aiškią ir apibrėžtą melodiją.
  2. Klausykite dainos: Kelis kartus klausykitės dainos, kad susipažintumėte su pagrindine melodija ir nustatytumėte akimirkas, kai galima pridėti antrąjį balsą.
  3. Nustatykite pastabas: Nurodykite pagrindines melodijos užrašus ir bandykite jas dainuoti.
  4. Raskite harmoniją: Pabandykite dainuoti skirtingas natas, suderintas su pagrindine melodija. Pradėkite nuo paprastesnių užrašų ir palaipsniui pridėkite daugiau sudėtingumo.
  5. praktika: praktika Dainuok antrą balsą kartu su muzika, atkreipdamas dėmesį į derinimą ir sinchronišką su pagrindiniu balsu.
  6. Patirties variantai: Nebijokite patirti skirtingų antrojo balso variantų ir susitarimų. Tai padės sukurti unikalų ir įdomų garsą.
  7. patarimai, kaip pagerinti antrąjį balsą

    Čia yra keletas patarimų, kaip pagerinti jūsų sugebėjimą padaryti antrą balsą:

    • Klausykite dainų su harmonijomis: Klausykite dainų, kurios gerai atliko vokalines harmonijas, kad įkvėptų ir išmoktų naujų technikų.
    • Praktika su partneriu: Raskite ką nors dainuoti su jumis ir praktikuoti antrą balsą kartu.
    • Naudokite kvėpavimo techniką: Išmokite tinkamų kvėpavimo būdų, kad pagerintumėte savo vokalinę talpą ir palaikytumėte antrą balso užrašus.
    • Žiūrėti vadovėlius: Ieškokite internetinių vadovėlių, kurie moko konkrečių antrojo balso metodų.
    • Išbandykite skirtingus muzikinius stilius: Tyrinėkite skirtingus muzikinius stilius, kad išplėstumėte savo repertuarą ir ugdytumėte savo vokalinį universalumą.

    Antrasis balsas yra vokalinis įgūdis, kurį galima patobulinti praktikuojant ir atsidavus. Laikui bėgant, jausitės patogiau ir užtikrintai pridėdami harmoniją prie dainų, kurias dainuojate. Nepamirškite linksmintis ir mėgautis mokymosi procesu!

Scroll to Top