Kaip kepti žuvį

Kaip kepti žuvį

Kepti žuvį yra skanus būdas paruošti šį gerai įvertintą maistą. Šiame straipsnyje mes išmokysime jus žingsnis po žingsnio, kad iš išorės gautumėte tobulą keptą, traškią žuvį ir sultingą vidų. Nagi!

ingredientai:

  • 1 šviežia žuvis (tilapija, auksas, bosas ir kt.)
  • Sal pagal skonį
  • Juodieji pipirai pagal skonį
  • kviečių miltai
  • Augalinio aliejaus iki Fry

žingsnis po žingsnio:

1. Žuvų valymas:

Prieš pradėdami, įsitikinkite, kad žuvis yra švari ir be svarstyklių. Gerai nuplaukite tekančiame vandenyje ir nusausinkite popieriniais rankšluosčiais.

2. Laikoma žuvų:

Pagardinkite žuvį su druska ir juodaisiais pipirais, tiek viduje, tiek išorėje. Gerai įtrinkite prieskonius, kad jie būtų gerai paskirstyti.

3. Miltų paruošimas:

Padėkite miltus ant gilaus patiekalo. Perduokite žuvį miltuose, visiškai uždengdami. Išimkite miltų perteklių ir rezervą.

4. Šildant aliejų:

gilioje keptuvėje ar keptuvėje ant vidutinės stiprios ugnies įkaitinkite augalinį aliejų. Įsitikinkite, kad žuvims uždengti yra pakankamai aliejaus.

5. Kepti žuvį:

Atsargiai supilkite žuvį į karštą aliejų. Kepkite keletą minučių iš abiejų pusių iki auksinės ir traškios. Norėdami atsargiai pasukti žuvį, naudokite mentelę.

6. Gręžimo alyva perteklius:

Kepdami žuvį, išimkite ją iš keptuvės ir padėkite ant popierinių rankšluosčių, kad nutekėtų aliejaus perteklius.

7. Tarnavimas:

Keptą žuvį perkelkite į porcijos lėkštę ir nedelsdami patiekite. Sekite su savo pasirinktais ryžiais, salotomis ir padažais.

Dabar, kai žinote, kaip kepti žuvį, išbandykite šį receptą namuose ir nustebinkite savo šeimą ir draugus skaniu ir traškiu patiekalu. Geras apetitas!






<Žmonės taip pat klausia>

<Žinių skydelis>



Scroll to Top