Kaip veikia riebalų nusiurbimas

Kaip veikia riebalų nusiurbimas?

Lydosakcija yra estetinė chirurginė procedūra, kuria siekiama pašalinti lokalizuotų riebalų perteklių tam tikrose kūno vietose. Tai yra viena populiariausių plastinių operacijų pasaulyje, kurią kasmet atlieka tūkstančiai žmonių.

Kas yra riebalų nusiurbimas?

Lydosuction, dar žinoma kaip liposkulptūra, yra chirurginė procedūra, kuri naudoja ploną kaniulę ir vakuumą, kad pašalintų susikaupusius riebalus konkrečiose kūno vietose, tokiose kaip pilvas, šlaunys, rankos, nugara ir kaklas. Svarbu pažymėti, kad riebalų nusiurbimas nėra svorio metimo metodas, o būdas modeliuoti kūną ir pašalinti lokalizuotus riebalus, kurie nereaguoja į dietas ir mankštą.

Kaip atliekama riebalų nusiurbimas?

Lydosakcija atliekama ligoninės aplinkoje, pagal bendrąją ar vietinę anesteziją. Plastikos chirurgas daro nedidelius pjūvius regione, kurį reikia apdoroti, ir įterpia riebalų nusiurbimo kaniulę, kuri yra sujungta su siurbimo įtaisu. Kaniulė yra perkelta kontroliuojama, kad būtų galima sulaužyti riebalų ląsteles ir jas siekti.

Svarbu pabrėžti, kad riebalų nusiurbimą galima atlikti skirtingais būdais, pavyzdžiui, tradicinė riebalų nusiurbimas, lazerinė riebalų nusiurbimas ir ultragarsinis riebalų nusiurbimas. Kiekviena technika turi savo ypatumą ir specifines nuorodas, todėl svarbu pasitarti su plastikos chirurgu, kad būtų galima įvertinti, kuris iš jų geriausiai tinka kiekvienam atvejui.

atkūrimas ir rezultatai

Po riebalų nusiurbimo įprasta, kad pacientas turi patinimą, kraujosruvą ir diskomfortą gydomame regione. Naudojant gniuždomąjį dirželį, rekomenduojama padėti atkurti ir modeliuoti kūną. Norint užtikrinti tinkamą atsigavimą, būtina laikytis visų medicinos gairių, tokių kaip poilsis, nustatytų vaistų ir limfinio drenažo vartojimas.

Laiškumo rezultatai palaipsniui suprantami, nes mažėja patinimas. Svarbu pabrėžti, kad riebalų nusiurbimas neužkerta kelio būsimam svorio padidėjimui, todėl norint išlaikyti pasiektus rezultatus, būtina išlaikyti sveiką mitybą ir reguliarią mankštą.

  1. Lydosakcijos pranašumai:
    • lokalizuotas riebalų pašalinimas;
    • Kūno silueto gerinimas;
    • Ilgalaikiai rezultatai, su sąlyga
    • Saugi procedūra, kai ją atlieka kvalifikuotas plastikos chirurgas.
  2. Lydosakcijos trūkumai:
    • rizika, būdinga bet kuriai chirurginei procedūrai;
    • Odos nelygumų galimybė;
    • Atsigavimas, kuris gali būti nepatogus;
    • Apribojimai dėl riebalų kiekio, kurį galima pašalinti.

    Lydosakcija yra procedūra, kurią turėtų atlikti specializuotas plastikos chirurgas ir tinkamoje ligoninės aplinkoje. Svarbu iš anksto konsultuotis, norint įvertinti lūkesčius, indikacijas ir galimą procedūros riziką. Kiekvienas atvejis yra unikalus, ir tik apmokytas profesionalas gali nurodyti geriausią požiūrį kiekvienam pacientui.

    Tikiuosi, kad šis straipsnis paaiškino jūsų klausimus apie tai, kaip veikia riebalų nusiurbimas. Prieš atlikdami bet kokią estetinę procedūrą, visada nepamirškite ieškoti informacijos su kvalifikuotais ir patikimais specialistais.

Scroll to Top