Kaip užsidirbti pinigų „Kwai“ tuo pačiu mobiliuoju telefonu

Kaip užsidirbti pinigų „Kwai“ tuo pačiu telefonu

Ar girdėjote apie Kwai? Tai yra trumpa vaizdo dalijimosi programa, kuri pastaruoju metu tapo labai populiari. „Kwai“ ne tik yra linksma juokingų vaizdo įrašų kūrimo ir žiūrėjimo platforma, bet ir siūlo galimybę užsidirbti pinigų tame pačiame mobiliajame telefone, kaip jūs naudojate programą. Šiame tinklaraštyje mes išnagrinėsime keletą būdų, kaip galite gauti naudos iš Kwai.

1. Sukurkite kokybės turinį

Norėdami pradėti užsidirbti pinigų „Kwai“, svarbu sukurti kokybišką turinį. Tai reiškia, kad jums reikia sukurti įdomius, juokingus ar informatyvius vaizdo įrašus, kurie patrauktų vartotojų dėmesį. Kuo daugiau vaizdo ir sąveikos gauna jūsų vaizdo įrašus, tuo didesnės tikimybės užsidirbti pinigų.

2. Mėgaukitės „Kwai Resources

„Kwai“ siūlo daugybę funkcijų, kurios gali padėti sukurti patrauklesnius vaizdo įrašus. Norėdami išryškinti specialius vaizdo įrašo momentus, naudokite rodomą fragmentą , pridėkite „Sitelinks “, kad nukreiptumėte žiūrovus į kitus susijusius puslapius ar vaizdo įrašus, ir naudokite apžvalgas rodyti rodymą Žmonių, kurie žiūrėjo savo vaizdo įrašus ir patiko, atsiliepimai.

Taip pat galite naudoti funkciją įtraukta , kad sukurtumėte subtitrus ar sutampančius tekstus vaizdo įraše, vaizdas , kad pridėtumėte papildomų vaizdų, ir žmonės klausia Atsakyti į dažnus žiūrovų klausimus.

3. Naršykite pinigų gavimo galimybes

„Kwai“ siūlo skirtingas pinigų gavimo galimybes turinio kūrėjams. Vienas iš

Taip pat galite naudoti karuselę Norėdami reklamuoti partnerių produktus ar paslaugas, susijusius produktus rekomenduoti produktus, susijusius su jūsų vaizdo įrašais, ir populiariems produktams << Strong> /Stiprus> parodyti populiariausius produktus tarp „Kwai“ vartotojų.

4. Pasinaudokite partneryste ir akcijomis

Kwai dažnai partneriai ir reklamos su prekės ženklais ir įmonėmis. Stebėkite galimybes dalyvauti šiose partnerystėse ir akcijose, nes jie gali pasiūlyti puikų būdą užsidirbti papildomų pinigų Kwai.

5. Bendraukite su bendruomene

Be kokybiško turinio kūrimo, svarbu bendrauti su Kwai bendruomene. Atsakykite į žiūrovų komentarus, sekite kitus turinio kūrėjus ir dalyvaukite populiariuose iššūkiuose ir tendencijose. Kuo daugiau įsitraukimo, tuo didesnės galimybės užsidirbti pinigų Kwai.

Apibendrinant, uždirbkite pinigų „Kwai“ tuo pačiu mobiliuoju telefonu, kaip jūs naudojate programą, jei kuriate kokybišką turinį, tyrinėjate pinigų gavimo galimybes, pasinaudokite partneryste ir akcijomis bei bendraujate su bendruomene. Nepamirškite visada laikytis KWAI gairių ir politikos, kad užtikrintumėte teigiamą ir saugią patirtį visiems vartotojams.

Scroll to Top