Kaip užšaldyti plaktą kremą

Kaip užšaldyti plakta grietinėlę

Jei skubate ir turite greitai užšaldyti plaktą kremą, yra keletas metodų, kurie gali padėti pasiekti norimą rezultatą mažiau laiko. Šiame straipsnyje pasidalysime keliais patarimais, kaip pagreitinti plaktos grietinėlės aušinimo procesą. Patikrinkite!

1. Naudokite „Pre-Galad“ plaktą kremą

Efektyvus būdas sumažinti plaktos grietinėlės aušinimo laiką yra pradėti nuo produkto prieš galadą. Prieš naudodamiesi, būtinai kelis valandas laikykite plaktą kremą šaldiklyje. Tai padės sumažinti laiką, reikalingą norimam nuoseklumui pasiekti.

2. Įdėkite plaktą kremą į metalinį konteinerį

Metalinės talpyklos gali efektyviau vairuoti šaltį nei plastikinės ar stiklo konteineriai. Todėl, kai šaltai plakta grietinėlė, pasirinkite naudoti metalinį indą. Tai padės pagreitinti aušinimo procesą.

3. Įpilkite ledo į didesnį konteinerį

Jei jums reikia greitai užšaldyti plaktą grietinėlę, veiksminga technika yra sudėti plaktą kremą į mažesnį indą ir įdėti šį indą į didesnį ledu užpildytą indą. Tiesioginis kontaktas su ledu padės greičiau vėsinti plaktą kremą.

4. Naudokite maišytuvą arba elektrinį maišytuvą

Kitas būdas pagreitinti plaktą kremą yra maišytuvo ar elektrinio maišytuvo naudojimas. Šie prietaisai padeda įtraukti orą į plaktą kremą, kuris padeda greičiau jį atvėsinti. Norėdami gauti geresnių rezultatų, būtinai naudokite aukščiausią greitį.

5. Įpilkite šiek tiek cukraus

Pridėjus nedidelį kiekį apledėjimo cukraus į plaktą grietinėlę, prieš tai jis gali padėti pagreitinti aušinimo procesą. Icing cukrus pasižymi savybėmis, padedančiomis absorbuoti šaltį, o tai lemia greitesnį aušinimą.

Išvada

Gelaro plakta grietinėlė gali greitai būti poreikis kai kuriose situacijose. Naudodami aukščiau paminėtus metodus, galite pagreitinti aušinimo procesą ir per trumpesnį laiką gauti peršalimo kremą. Nepamirškite visada laikytis gamintojo instrukcijų ir naudoti kokybiškus ingredientus, kad gautumėte geriausius rezultatus.

Scroll to Top