Kaip įdiegti bet kokį

Kaip įdiegti „AnyDesk“: lengvas ir saugus nuotolinės prieigos sprendimas

Jei jums reikia prieiti prie savo kompiuterio nuotoliniu būdu arba padėti kam nors išspręsti atstumo technines problemas, „AnyDesk“ yra puikus sprendimas. Turėdamas intuityvias sąsajas ir pažangias saugos funkcijas, „AnyDesk“ leidžia bendrinti darbalaukį su kitais arba pasiekti kompiuterį iš bet kurios pasaulio vietos. Šiame straipsnyje parodysime, kaip žingsnis po žingsnio įdiegti bet kokį žingsnį.

1 žingsnis: Prieiga prie oficialios „AnyDesk“ svetainės

Norėdami pradėti, atidaryti naršyklę ir apsilankyti oficialioje „AnyDesk“ svetainėje. Tai galite padaryti įvesdami „AnyDesk“ paieškos juostoje arba tiesiogiai pasiekdami adresą www.anydesk.com .

2 veiksmas: Atsisiųskite anyDesk

Oficialioje „AnyDesk“ svetainėje rasite mygtuką Atsisiųsti. Spustelėkite jį, kad pradėtumėte atsisiųsti „AnyDesk“ diegimo programą. „AnyDesk“ yra „Windows“, „MacOS“, „Linux“, „Android“ ir „iOS“, todėl pasirinkite tinkamą savo operacinės sistemos versiją.

3 veiksmas: paleiskite diegimo programą

Atsisiuntę suraskite diegimo programos failą į savo kompiuterį ir paleiskite jį. Priklausomai nuo operacinės sistemos, gali tekti patvirtinti kai kuriuos leidimus, kad „AnyDesk“ būtų tinkamai įdiegti.

4 veiksmas: vykdykite diegimo instrukcijas

„AnyDesk“ montuotojas padės jums atlikti diegimo procesą. Vykdykite ekrane esančias instrukcijas ir pasirinkite tinkamas parinktis savo nuostatoms. Galite pasirinkti įdiegti „AnyDesk“ asmeniniam ar komerciniam naudojimui, pavyzdžiui.

5 veiksmas: užpildykite diegimą

Atlikę visus montuotojo veiksmus, palaukite, kol bus baigtas diegimas. Paprastai tai trunka tik kelias minutes. Baigę pamatysite „AnyDesk“ piktogramą darbalaukyje arba įdiegtų programų sąraše.

6 veiksmas: nustatykite savo sąskaitą

Dabar, kai įdiegta „AnyDesk“, turėsite sukonfigūruoti savo sąskaitą. Atidarykite programą ir vykdykite instrukcijas, kad sukurtumėte sąskaitą arba prisijungtumėte prie esamos paskyros. Sukurti paskyrą yra nemokama ir leidžia saugiai ir lengvai pasiekti savo kompiuterius.

7 veiksmas: pradėkite naudoti bet kokį pritaikymą

Įdiegus „AnyDesk“ ir sukonfigūruota jūsų paskyra, esate pasirengę pradėti naudoti programinę įrangą. Galite bendrinti savo darbalaukį su kitais arba prieiti prie savo kompiuterių nuotoliniu būdu. „AnyDesk“ siūlo pažangias funkcijas, tokias kaip failų perdavimas, pokalbiai ir dar daugiau.

Dabar, kai žinote, kaip įdiegti bet kokį, mėgaukitės visais šio galingo nuotolinės prieigos įrankio pranašumais. Nepamirškite saugiai naudotis „AnyDesk“, saugokite savo informaciją ir palaikykite savo prisijungimo kredencialus konfidencialius.

Tikimės, kad šis vadovas jums buvo naudingas. Jei turite klausimų ar jums reikia daugiau informacijos, skaitykite oficialioje „AnyDesk“ dokumentacijoje arba susisiekite su technine pagalba.

Scroll to Top