Kaip įdiegti programą „Samsung Smart TV“ „Pen Drive“

Kaip įdiegti programą „Samsung Smart TV“, „Pen Drive“

Išmanieji televizoriai mūsų namuose vis dažniau yra ir siūlo išsamią pramogų patirtį. Vienas iš šių įrenginių pranašumų yra galimybė tiesiogiai įdiegti programas per televiziją, dar labiau išplėsti jų funkcijas. Šiame straipsnyje mes išmokysime jus, kaip įdiegti programą „Smart TV Samsung“, naudojant rašiklio diską.

1 veiksmas: patikrinkite suderinamumą

Prieš pradėdami, svarbu patikrinti, ar jūsų „Samsung Smart TV“ modelis yra suderinamas su programų diegimu per „Flash Drive“. Norėdami tai padaryti, pasitarkite su vartotojo vadovu arba apsilankykite oficialioje „Samsung“ svetainėje dėl šios informacijos.

2 veiksmas: atsisiųskite norimą programą

Patikrinus suderinamumą, laikas atsisiųsti programą, kurią norite įdiegti savo „Samsung“ išmanioje televizoriuje. Tai galite padaryti naudodamiesi oficialia „Application Developer“ svetaine arba per programų parduotuves, tokias kaip „Samsung Apps“.

3 žingsnis: Formuokite rašiklio diską

Prieš perduodant programą į „Pen Drive“, būtina ją suformatuoti taip, kad būtų suderinamas su „Samsung Smart TV“. Norėdami tai padaryti, prijunkite rašiklio diską prie kompiuterio, dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite jį ir pasirinkite parinktį „Formatas“. Pasirinkite „Fat32“ failų sistemą ir spustelėkite „Pradėti“, jei norite paleisti formatavimą.

4 veiksmas: Perdėkite programą į rašiklio diską

Naudojant suformatuotą „Flash Drive“, laikas perkelti programą į ją. Tiesiog nukopijuokite anksčiau atsisiųstą programos failą ir įklijuokite į „Pen Drive Root“ aplanką.

5 žingsnis: Prijunkite rašiklio pavarą prie „Samsung Smart TV“

Dabar prijunkite rašiklio pavarą prie „Samsung Smart TV USB“ prievado. Palaukite keletą sekundžių, kol televizorius atpažins rašiklio pavarą ir ekrane rodys pranešimą.

6 veiksmas: Įdiekite programą

Naudodamiesi prijungtu „Flash Drive“, naršykite „My Applications“ arba „Program“ savo „Samsung“ išmaniojo TV meniu. Raskite rašiklio diską turimo įrenginių sąraše ir pasirinkite. Tada pasirinkite failą iš programos, kurią pervedėte į „Flash Drive“, ir vykdykite ekrane esančias instrukcijas, kad įdiegtumėte programą savo televizoriuje.

Dabar jūs žinote, kaip įdiegti programą savo „Samsung Smart“ televizoriuje naudojant „Flash Drive“. Mėgaukitės visomis papildomomis funkcijomis, kurias gali pasiūlyti programos, ir mėgaukitės visiška pramogų patirtimi per savo televizorių.

Scroll to Top