Kaip įdiegti išankstinius nustatymus „Lightroom“

Kaip įdiegti išankstinius nustatymus „Lightroom“

Jei esate fotografijos entuziastas ir mėgstate redaguoti savo vaizdus, ​​tikriausiai girdėjote apie „Lightroom“ išankstinius nustatymus. Iš anksto nustatyti nustatymai yra nustatymai, kuriuos galima pritaikyti jūsų nuotraukoms dėl tam tikro stiliaus ar efekto. Šiame straipsnyje parodysime jums žingsnis po žingsnio, kaip įdiegti išankstinius nustatymus „Lightroom“ ir pradėti juos naudoti jūsų leidimuose.

Kas yra iš anksto nustatymai?

Išankstiniai nustatymai yra tarsi filtrai, kuriuos galima pritaikyti jūsų nuotraukoms „Lightroom“. Juos kuria profesionalūs ir mėgėjai fotografai ir gali būti naudojami tam, kad jų vaizdai būtų ypatingi. Vos vienu paspaudimu galite pritaikyti išankstinį nustatymą ir visiškai pakeisti savo nuotraukos išvaizdą.

žingsnis po žingsnio, jei norite įdiegti išankstinius nustatymus „Lightroom“

  1. Raskite jums patinkantį nustatymą: yra daugybė svetainių ir fotografų, kurie teikia nemokamus ar mokamus išankstinius nustatymus. Ieškokite internete „Lightroom“ išankstiniai nustatymai ir pasirinkite tokį, kuris tinka jūsų stiliui.
  2. Atsisiųskite išankstinį nustatymą: suradę norimą išankstinį nustatymą, atsisiųskite failą. Paprastai išankstiniai nustatymai atsisiunčiami .xmp arba .lrtemlate formatu.
  3. Atidarykite „Lightroom“: įsitikinkite, kad kompiuteryje įdiegėte „Lightroom“. Atidarykite programą ir eikite į skirtuką „Sukurti“.
  4. Importuoti išankstinį nustatymą: skirtuke „Sukurti“, dešinėje -spustelėkite bet kuriame esamame iš anksto nustatyme ir pasirinkite parinktį „Importuoti“. Naršykite ten, kur išsaugojote iš anksto nustatytą failą, ir pasirinkite jį.
  5. Pasiruošęs! Dabar galite pritaikyti išankstinį nustatymą savo nuotraukoms. Tiesiog pasirinkite norimą vaizdą, eikite į skirtuką „Sukurti“ ir pasirinkite iš anksto nustatytą importuotą.
  6. Išbandykite skirtingus išankstinius nustatymus

    Vienas geriausių dalykų, susijusių su „Lightroom“ išankstiniais nustatymais, yra tai, kad galite išbandyti įvairius stilius ir poveikį savo nuotraukoms. Nebijokite išbandyti kelis išankstinius nustatymus ir pažiūrėkite, kuris geriausiai tinka jūsų vaizdams. Be to, taip pat galite pakoreguoti iš anksto nustatytus parametrus, kad gautumėte dar labiau suasmenintus rezultatus.

    Išvada

    „Lightroom“ išankstiniai nustatymai yra puikus būdas pridėti savo nuotraukų stilių ir asmenybę. Vos keliais paspaudimais galite visiškai pakeisti savo vaizdų išvaizdą. Vykdykite aukščiau pateiktą žingsnį, kad įdiegtumėte išankstinius nustatymus „Lightroom“ ir pradėtumėte tyrinėti visas jų siūlomas redagavimo galimybes. Smagiai redaguokite!

Scroll to Top