Kaip įdiegti xapk

Kaip įdiegti xapk: žingsnis po žingsnio vadovas

Jei esate mobiliųjų žaidimų entuziastas, tikriausiai girdėjote apie XAPK failus. Šie failai sujungia „Android“ paketų rinkinį (APK) ir OBB (nepermatomą dvejetainį BLOB) duomenų failą, leidžiantį įdiegti didesnius žaidimus ir programas savo „Android“ įrenginyje. Šiame vadove paaiškinsime, kaip įdiegti „XAPK“ jūsų įrenginyje. Nagi!

Kas yra XAPK failas?

„XAPK“ failas yra būdas supakuoti ir platinti programas ir žaidimus „Android“ įrenginiams. Jame yra APK failas, kuris yra pagrindinis diegimo paketas, ir OBB failas, kuriame yra papildomi programos ar žaidimo duomenys. Šie kombinuoti failai leidžia įdiegti didesnes programas, kurios neįmanoma naudojant APK.

1 veiksmas: atsisiųskite „XAPK“ failą

Pirmasis „XAPK“ diegimo žingsnis yra atsisiųsti failą į savo „Android“ įrenginį. „XAPK“ galite rasti patikimose programose ir žaidimų atsisiuntimo svetainėse. Būtinai atsisiųskite failą iš patikimo šaltinio, kad išvengtumėte saugumo problemų.

2 veiksmas: Įgalinkite nežinomų šaltinių

įdiegimą

Prieš pradėdami diegti „XAPK“, turite įgalinti parinktį įdiegti nežinomus šaltinius savo „Android“ įrenginyje. Tai leidžia įdiegti šriftų programas už „Google Play“ parduotuvės ribų. Norėdami tai padaryti, atlikite šiuos veiksmus:

  1. Atidarykite „Android“ įrenginio konfigūracijas.
  2. Ieškokite ir pasirinkite parinktį „Sauga“ arba „Privatumas“.
  3. Susukite žemyn ir raskite parinktį „Nežinomi šaltiniai“.
  4. Norėdami ją suaktyvinti, bakstelėkite jungiklį šalia parinkties.
  5. 3 veiksmas: įdiekite xapk

    Dabar, kai atsisiųsite „XAPK“ failą ir įgalinate diegti nežinomus šaltinius, laikas įdiegti „XAPK“ į savo „Android“ įrenginį. Atlikite šiuos veiksmus:

    1. Atidarykite programą „File Manager“ jūsų „Android“ įrenginyje. Jei neturite failų tvarkyklės, galite atsisiųsti vieną iš „Google Play“ parduotuvės.
    2. Naršykite į aplanką, kuriame atsisiuntėte XAPK failą.
    3. Norėdami pradėti diegimą, bakstelėkite „XAPK“ failą.
    4. Pamatysite patvirtinimo ekraną, kuriame klausiama, ar norite įdiegti programą. Bakstelėkite „Įdiegti“, jei norite tęsti.
    5. Diegimo procesas gali užtrukti kelias minutes, atsižvelgiant į XAPK failo dydį.
    6. Baigę diegimą, pamatysite pranešimą, kuriame nurodoma, kad programa buvo sėkmingai įdiegta.
    7. 4 žingsnis: mėgaukitės programa ar žaidimu

      Dabar, kai „XAPK“ buvo įdiegtas jūsų „Android“ įrenginyje, galite mėgautis programa ar žaidimu. Tiesiog ieškokite programos piktogramos pagrindiniame ekrane arba programos stalčių ir paleiskite programą taip, kaip norėtumėte su bet kuria kita.

      Atminkite, kad ne visos programos ir žaidimai yra prieinami XAPK pavidalu. Kai kurie kūrėjai gali pasirinkti platinti tik tradicinį APK. Prieš atsisiųsdami XAPK, būtinai patikrinkite programos diegimo reikalavimus ar žaidimą.

      Tikimės, kad šis žingsnis po žingsnio vadovas buvo naudingas jums išmokti įdiegti „XAPK“ savo „Android“ įrenginyje. Dabar galite mėgautis didesniais žaidimais ir programomis, nesijaudindami dėl dydžio apribojimų. Smagiai!

Scroll to Top