Kaip iškviesti čigonų septynis sijonus

Kaip iškviesti čigonų septynis sijonus

„Septynių sijonų čiuožyklų“ iškvietimas yra procesas, reikalaujantis žinių ir pagarbos čigonų dvasingumui. Šiame tinklaraštyje mes išnagrinėsime būtinus veiksmus, kaip tinkamai ir saugiai atlikti šį kvietimą.

1 žingsnis: paruošimas

Prieš pradėdami bet kokio tipo kvietimus, svarbu būti ramioje ir švarioje aplinkoje. Uždegkite baltą žvakę ir padėkite ją saugioje vietoje. Taip pat uždirbkite savo pasirinktą smilkalų aplinką.

2 žingsnis: ryšys su čigonų energija

Norint pašalinti septynis čiuožyklas, būtina užmegzti ryšį su čigonų energija. Užmerkite akis, giliai kvėpuokite ir vizualizuokite aplink jus ugnies ratą. Pajuskite čigonų energiją, tekančią per šį ugnies ratą ir apvyniokite visą jo būtį.

3 žingsnis: Malda į čigonų septynis sijonus

Dabar, kai esate susijęs su čigonų energija, laikas melstis septynių čiuolių čigonų. Galite sukurti savo maldą arba naudoti šiuos dalykus:

“čigonų septyni sijonai, galingi ir išmintingi, aš jus kreipiuosi į šią akimirką. Aš prašau tavęs ateiti pas mane ir suteikti man jūsų apsaugą ir patarimus. Tegul jūsų išmintis apšviečia mano kelią, o jūsų jėga mane sustiprina.

4 žingsnis: pasiūlykite „Gypsy Seven“ sijonams

Po maldos įprasta pateikti „The Chigy“ septynių sijonų pasiūlymą kaip padėkos formą. Tai gali būti gėlė, vaisius ar bet kuris kitas objektas, kurį jaučiate, kad parodytumėte savo dėkingumą. Padėkite pasiūlymą šalia žvakės ir smilkalų.

5 žingsnis: ačiū ir uždarymas

Norėdami baigti kvietimą, padėkos „Gypsy Seven“ sijonams už buvimą ir už atsakymą į jo skambutį. Jauskitės dėkingai ir įsitikinę, kad čigonų energija ir toliau padės jums į jūsų dvasinę kelionę.

Svarbu atsiminti, kad „Gypsy Septynių sijonų“ kvietimas turi būti atliekamas pagarbiai ir teigiamai ketinant. Niekada nebandykite iškviesti subjektų ar energijos be tinkamų žinių ir pasiruošimo.

Tikiuosi, kad šis tinklaraštis buvo naudingas jums, norintiems iškviesti čigonų septynis sijonus. Visada nepamirškite ieškoti patyrusių žmonių žinių ir patarimų šia tema. Sėkmės jūsų dvasinėje kelionėje!

Scroll to Top