Kaip eiti į Morro de San Paulo

Kaip nuvykti į Morro de San Paulo

Morro de San Paulo yra viena iš rojaus vietų Brazilijoje, esančioje Tinharé saloje, Bahijoje. Su krištolo skaidrių vandens paplūdimiais ir stulbinančiais kraštovaizdžiais tai yra puiki vieta atsipalaiduoti ir mėgautis gamta. Jei planuojate kelionę į Morro de San Paulą, čia yra keletas variantų ten patekti:

pagal plokštumą

Greičiausias ir praktiškiausias būdas patekti į Morro de San Paulą yra lėktuvas. Galite skristi į Salvadoro tarptautinį oro uostą ir nuvažiuoti taksi ar autobusu į Salvadoro jūros terminalą. Iš ten galite nuvežti katamaraną ar greitą greičio katerį į Morro de San Paulo. Maršrutas trunka apie 2 valandas ir iš jo atsiveria neįtikėtini vaizdai į Bahijos pakrantę.

Boat

Kitas variantas yra nuvykti į Morro de San Paulą laivu. Salvadoro jūrų terminale galite įsigyti keltų valtį ar greitkelį ir nuvykti į Valença miestą. Nuo Valença galima nuvežti valtį ar greitkelį iki Morro de Sao Paulo. Laivų maršrutas trunka apie pusantros valandos ir yra puiki proga mėgautis kraštovaizdžiu ir pajusti „Sea Breeze“.

pagal automobilį

Jei norite keliauti automobiliu, galite pasiekti Morro de San Paulą per keltą, kuris išvyksta iš Salvadoro. Galite pasiimti keltą San Joaquim jūrų terminale ir nuvykti į Bom Despacho miestą, Itaparicos saloje. Iš ten tiesiog sekite orientacinius ženklus į Valença ir nuneškite valtį ar greitkelį į Morro de San Paulo.

autobusas

Kitas variantas yra keliauti autobusu į Valença ir tada nuvežti valtį ar greitkelį į Morro de San Paulo. Yra keletas autobusų kompanijų, kurios keliauja iš Salvadoro į Valença, vidutiniškai 3 valandas. Atvykę į Valença, tiesiog laikykitės gairių, kaip įlipti į laivybą į Morro de San Paulą.

sraigtasparnis

Tiems, kurie siekia unikalios ir prabangios patirties, įmanoma pasiekti sraigtasparnio kalną. Yra kompanijų, siūlančių panoraminius skrydžius iš Salvadoro į salą, iš kurių atsiveria neįtikėtinas vaizdas į regioną. Ši parinktis yra brangesnė, tačiau ji yra verta tiems, kurie nori mėgautis maksimaliu komfortu ir išskirtinumu.

Nepaisant pasirinktos transporto formos, atvykus į Morro de San Paulo, jus priims Paradisacal paplūdimiai, rami atmosfera ir visa turistinė infrastruktūra. Pasinaudokite proga atsipalaiduoti, treniruotis vandens sportu, kurti takus ir mėgautis vietine virtuve. Morro de San Paulo tikrai bus nepamirštama vieta!

Scroll to Top