Kaip pereiti nuo ribų iki BH

Kaip pereiti nuo ribų iki bh

Jei planuojate kelionę į „Belo Horizonte“ ir nusileisite Konfins tarptautiniame oro uoste, svarbu žinoti, kad transporto galimybės gali pasiekti Minos Gerais sostinę. Šiame tinklaraštyje pateiksime keletą alternatyvų, kaip šį kelią padaryti praktiškai ir saugiai.

vykdomasis autobusas

Pasirinkimas, kurį plačiai naudoja keliautojai, yra vykdomasis autobusas, važiuojantis tarp Confins oro uosto ir „Belo Horizonte“ centro. Šie autobusai yra patogūs, turi oro kondicionierių ir siūlo kokybišką paslaugą. Kelionės laikas gali skirtis atsižvelgiant į eismą, tačiau paprastai trunka apie 1 valandą.

taksi arba uber

Kita galimybė yra naudoti taksi arba programų transporto paslaugą, pavyzdžiui, „Uber“. Ši alternatyva gali būti patogesnė tiems, kurie turi daug bagažo arba renkasi greitesnį ir labiau individualizuotą poslinkį. Tačiau svarbu žinoti, kad lenktynių vertė gali būti didesnė, palyginti su vykdomuoju autobusu.

automobilio nuoma

Tiems, kurie kelionės metu nori turėti daugiau autonomijos, automobilių nuoma gali būti geras pasirinkimas. „Confins“ oro uoste yra keletas transporto priemonių nuomos kompanijų, siūlančių skirtingus modelius ir kainas. Be to, ši alternatyva leidžia mums lengviau tyrinėti kitas vietas netoli Belo horizonto.

privatus perdavimas

Jei ieškote komforto ir patogumo, galite pasirinkti išsinuomoti privačią pervedimo paslaugą. Ši parinktis yra ideali tiems, kurie keliauja grupėse ar nori suasmenintų paslaugų. Specializuotos įmonės siūlo patogias transporto priemones ir patyrusius vairuotojus, užtikrinant ramią ir saugią kelionę.

galutiniai aspektai

Pasirinkus geriausias transporto priemonių perėjimas nuo ribų iki BH, priklausys nuo jūsų asmeninių pageidavimų, biudžeto ir jūsų poreikių. Įvertinkite kiekvieną parinktį ir pasirinkite tą, kuri geriausiai tinka jūsų keliautojo profiliui. Nepaisant pasirinkimo, svarbu mėgautis kelione ir mėgautis viskuo, ką siūlo „Belo Horizonte“.

Scroll to Top