Kaip eiti iš Milano į Veneciją

Kaip pereiti iš Milano į Veneciją

Jei planuojate kelionę per Italiją, viena populiariausių variantų yra aplankyti Milaną ir Veneciją. Šie du miestai siūlo unikalią ir žavią patirtį, kurių kiekvienas turi savo atmosferą ir lankytinus objektus. Šiame tinklaraštyje mes išnagrinėsime įvairius būdus, kaip pereiti nuo Milano į Veneciją, todėl galite pasirinkti parinktį, kuri geriausiai atitinka jūsų poreikius ir pageidavimus.

Transporto parinktys

Yra keletas transporto galimybių, kurias galima keliauti iš Milano į Veneciją. Pažvelkime į kiekvieną iš jų:

1. Traukinys

Vienas greičiausių ir patogiausių būdų pereiti iš Milano į Veneciją yra traukinys. Kelionė traukiniu trunka maždaug 2 valandas ir 30 minučių, atsižvelgiant į jūsų pasirinkto traukinio tipą. Yra regioniniai, tarpmiestiniai ir greitaeigiai traukiniai, tokie kaip garsusis „Frecciarossa“ traukinys.

Rekomenduojama užsisakyti bilietus iš anksto, ypač jei keliaujate sezono metu, kad būtų užtikrintas prieinamumas ir gautumėte geriausias kainas. Traukiniai išvyksta iš Milano Centrale stoties ir atvyksta į Santa Lusijos Venecijos stotį, esančią Venecijos širdyje.

2. Autobusai

Dar viena ekonominė galimybė keliauti iš Milano į Veneciją yra autobusas. Yra keletas autobusų kompanijų, kurios valdo šį maršrutą, siūlančios skirtingą laiką ir kainas. Kelionė autobusu paprastai trunka apie 4 valandas, atsižvelgiant į srautą.

Autobusai išvyksta iš Milano autobusų stoties ir atvyksta į Venecijos autobusų stotį, esančią „Piazzale Roma“. Tai yra patogus pasirinkimas, jei keliaujate su sunkiu bagažu, nes Venecijos autobusų stotis yra arti pagrindinių lankytinų vietų.

3. Automobilis

Jei kelionės metu norite turėti daugiau laisvės ir lankstumo, galite apsvarstyti galimybę išsinuomoti automobilį ir važiuoti iš Milano į Veneciją. Atstumas tarp dviejų miestų yra maždaug 280 kilometrų, o kelionė automobiliu trunka apie 3 valandas, atsižvelgiant į eismą.

Svarbu atsiminti, kad Venecija yra miestas, pastatytas ant vandens, o automobilio prieiga yra ribota. Automobilią turėsite pastatyti automobilių stovėjimo aikštelėje už miesto ribų, tada paimti vaporetto (valtį) arba nueiti iki Venecijos centro.

Išvada

Kelionė iš Milano į Veneciją yra jaudinanti patirtis, nepaisant pasirinkto transporto. Kiekviena galimybė turi savo pranašumų ir trūkumų, todėl jūs turite nuspręsti, kuris geriausiai tinka jūsų maršrutui ir biudžetui.

traukiniu, autobusu ar automobiliu tikrai mėgaujatės šių dviejų žavių Italijos miestų grožiu ir magija. Taigi suplanuokite savo kelionę, supakuokite ir pasiruoškite ištirti geriausią Italiją!

Scroll to Top