Kaip žaisti „Master League“ „PES 2022“

Kaip žaisti pagrindinę lygą PES 2022

Jei esate futbolo ir elektroninių žaidimų gerbėjas, jūs tikrai girdėjote apie PES 2022. Ir vienas populiariausių žaidimo būdų yra „Master League“, kur galite imtis trenerio vaidmens ir valdyti komandą iš komandos iš komandos iš komandos iš komandos iš komandos iš komandos iš komandos nulis į šlovę. Šiame tinklaraštyje mes išmokysime jus žaisti „Liga“ „PES 2022“ ir išnaudoti visas šios patirties galimybes.

Kas yra „Master League“?

„Master League“ yra „PES 2022“ žaidimo režimas, leidžiantis žaidėjams imtis futbolo trenerio vaidmens. Jūs visiškai kontroliuosite įdarbinimo, taktikos, mokymo ir visų komandos sprendimų kontrolę. Tikslas yra pritraukti savo klubą į pergalę ir laimėti visus įmanomus titulus.

žingsnis po žingsnio žaisti „Master League“ PES 2022

  1. Atidarykite „PES 2022“ žaidimą savo konsolėje ar kompiuteryje.
  2. Pagrindiniame meniu pasirinkite parinktį „Žaidimo režimai“.
  3. Toliau, pasirinkite „Master Lail“.
  4. Turėsite galimybę pradėti naują pagrindinį lydinį arba tęsti esamą. Jei tai yra pirmas kartas, pasirinkite „Nova Master Liga“.
  5. Dabar atėjo laikas pasirinkti klubą, kurį norite treniruotis. Galite pasirinkti esamą komandą arba sukurti savo klubą.
  6. Pasirinkę klubą, būsite nukreipti į valdymo ekraną. Čia galite samdyti žaidėjus, apibrėžti taktiką, išmokyti komandą ir dalyvauti varžybose.
  7. Naudokite meniu parinktis, norėdami naršyti skirtingas pagrindinių skambučių sritis ir priimti sprendimus, kurie jums atrodo geriausi savo komandai.
  8. Nepamirškite stebėti klubo finansų, kad neišleistumėte daugiau, nei įmanoma, ir išvengti ateities problemų.
  9. Visą sezoną turėsite susidoroti su traumomis, sustabdymu ir kitais iššūkiais. Būkite pasirengę priimti sunkius sprendimus ir susidurti su negandomis.
  10. Tęskite, mokykite ir valdykite savo komandą, kol pasieksite sėkmę ir pasieksite visus įmanomus trofėjus.
  11. patarimai, kaip susitvarkyti „Master Liga“

    Čia yra keletas patarimų, kurie gali padėti jums gerai susitvarkyti „Pes 2022“ pagrindinėje lygoje:

    • Planavimas: Padarykite strateginį savo klubo planavimą, nustatykite trumpus, vidutinius ir ilgalaikius tikslus.
    • įdarbinimas: Gerai išanalizuokite perkėlimo rinką ir ieškokite žaidėjų, kurie tinka jūsų komandos žaidimo stiliui.
    • Taktika: Išbandykite skirtingas formacijas ir taktiką treniruotėse ir žaidimuose, kad rastumėte geriausią jūsų komandos strategiją.
    • Treniruotės: Nurodo mokymo laiką, kad pagerintų savo žaidėjų individualius ir kolektyvinius įgūdžius.
    • Finansų valdymas: Laikykitės griežtos klubo finansų kontrolės, venkite nereikalingų išlaidų ir ieškokite pajamų šaltinių.

    Dabar, kai jūs žinote, kaip žaisti „Liga“ „PES 2022“, atėjo laikas įgyvendinti visus savo trenerio įgūdžius ir pritraukti savo komandą į šlovę. Smagiai ir sėkmės!

Scroll to Top