Kaip žaisti įtariamąjį

Kaip žaisti įtariamąjį: patarimai ir strategijos

Ar girdėjote apie įtartiną stalo žaidimą? Jei ne, jūs prarandate garantuotą linksmybes! Įtariamasis yra atskaitymo žaidimas, kuriame žaidėjams reikia išsiaiškinti, kas yra žudikas, kurį ginklą jis naudoja ir kuriame namo kambaryje įvyko nusikaltimas. Šiame tinklaraštyje mes išmokysime jus žaisti įtariamą

Pagrindinės žaidimo taisyklės

Prieš pradėdami žaisti įtariamąjį, svarbu suprasti pagrindines žaidimo taisykles. Štai jie yra:

  1. Kiekvienas žaidėjas gauna laišką su personažu, ginklu ir didelio namo kambariu.
  2. Likusios kortelės yra supjaustytos ir įdėtos į lentos centrą.
  3. Žaidėjas pradeda užduoti klausimą apie nusikaltimą, pavyzdžiui, „pone Marinho, ar jūs padarėte žmogžudystę su peiliu virtuvėje?“
  4. Kitas žaidėjas turi parodyti laišką žaidėjui, kuris uždavė klausimą, ar jis turi šį laišką rankoje.
  5. Žaidėjai panaikina galimybes, kol atrasite tris nusikaltimo korteles.
  6. Žaidėjas, kuris atranda tris teisingas korteles, yra nugalėtojas.
  7. laimėti strategijas

    Dabar, kai žinote pagrindines taisykles, pasidalykime keletas strategijų, kaip padidinti savo galimybes laimėti įtariamąjį:

    1. Užduokite strateginius klausimus

    Įtariant, būtina užduoti teisingus klausimus. Pabandykite užduoti klausimus, kurie pašalina daugiausiai galimybių vienu metu. Pavyzdžiui, paklauskite apie personažus, kad jau esate tikri, kad jie nėra žudikai.

    2. Užrašykite informaciją

    Išlaikyti gautos informacijos įrašą yra protinga strategija. Užsirašykite, kurios kortelės buvo parodytos jums ir kitiems žaidėjams. Tai padės pašalinti galimybes ir priartėti prie sprendimo.

    3. Stebėkite kitų žaidėjų reakcijas

    Kitų žaidėjų reakcijos gali atskleisti svarbią informaciją. Atkreipkite dėmesį, jei kas nors nervina ar nesiryžta parodyti laiško. Tai gali reikšti, kad šis laiškas yra trijų nusikaltimo raidžių dalis.

    4. Atlikite loginius dedukcijas

    Naudokite logiką, kad išskaičiuotumėte nusikaltimų laiškus. Pvz., Jei žinote, kad ponas Marinho nepadarė žmogžudystės peiliu, galite pašalinti šias galimybes iš savo įtarimų.

    Išvada

    Žaisti įtariamąjį yra puikus būdas pasinaudoti savo atskaitymo ir strategijos įgūdžiais. Turėdami patarimų ir strategijų šiame tinklaraštyje, būsite pasirengę tapti sėkmingu detektyvu ir išaiškinti nusikaltimą įtarus. Smagiai grokite ir sėkmės!

Scroll to Top