Kaip pateisinti „etitulo“ balsavimą

Kaip pateisinti balsavimą e-title

Jei rinkimų dieną nebenaudojate savo rinkimų gyvenamosios vietos, svarbu pateisinti savo balsavimą, kad išvengtumėte ateities problemų. Praktinis ir greitas būdas tai padaryti yra „E-TiTLE“-Aukštesniojo rinkimų teismo (TSE) paraiškos paraiškos, leidžiančios rinkėjui pateisinti jo nebuvimą elektroniniu būdu.

Kas yra e-titulas?

„E-Title“ yra išmaniųjų telefonų ir planšetinių kompiuterių programa, leidžianti rinkėjui pasiekti skaitmeninę savo rinkėjo pavadinimo versiją. Be to, jis taip pat siūlo keletą funkcijų, tokių kaip galimybė pateisinti balsavimą, konsultuojant informaciją apie rinkimų situaciją, balsavimo vietą, be kita ko.

Kaip atsisiųsti el. Titurinę?

Norėdami atsisiųsti el. Titą, tiesiog eikite į „App Store“ savo įrenginiui („iOS“ arba „Google Play Store“ programą „Android“) ir ieškokite „E-TITLE“. Atsisiųskite ir įdiekite programą savo įrenginyje.

žingsnis po žingsnio, kad pateisintumėte balsavimą e-title:

  1. Atidarykite „E-Title“ programą savo įrenginyje;
  2. Įveskite prašomus duomenis, kad galėtumėte pasiekti paraišką (rinkėjo pavadinimo numeris, pavardė, gimimo data ir motinos vardas);
  3. Prieinant prie programos, spustelėkite „Daugiau parinkčių“ arba trijų juostų piktogramą viršutiniame dešiniajame kampe;
  4. Pasirinkite parinktį „Nebuvimo pateisinimas“;
  5. Užpildykite formą prašoma informacija, tokią kaip rinkimų nebuvimo ir datos priežastis;
  6. Pridėkite dokumentą, patvirtinantį nebuvimo priežastį, pavyzdžiui, medicininį pažymėjimą ar kelionės įrodymą;
  7. Užpildę visą informaciją, spustelėkite „Siųsti“.
  8. Parengta! Jūsų balsavimo pagrindimas bus išsiųstas elektroniniu būdu į TSE ir jūs gausite pristatymo patvirtinimą pačioje paraiškoje.

    Svarbu pabrėžti, kad e-titulo pateisinimas gali būti pateiktas tik rinkimų dieną arba iki 60 dienų po rinkimų. Jei per šį laikotarpį nepateisinsite savo nebuvimo, jums bus padarytos tam tikros pasekmės, pavyzdžiui, sumokėti baudą ir neįmanoma gauti rinkimų iškrovos pažymėjimų.







    • Praktiškumas: E.
    • Saugumas: Programa naudoja šifravimą, kad užtikrintų rinkėjų duomenų saugumą;
    • Ekonomika: Naudodamiesi el. Tituriu, išvengsite dokumentų perkėlimo ir spausdinimo išlaidų;
    • Tvarumas: Remdamiesi elektroniniu pagrindimu, jūs prisidedate prie popieriaus suvartojimo mažinimo.


    spustelėkite čia Norėdami pasiekti oficialią TSE svetainę ir gauti daugiau informacijos apie ir -title ir kaip tai naudoti norint pateisinti savo balsą.