Kaip padaryti arrobą klaviatūroje

Kaip padaryti arrobą klaviatūroje

Ar jūs kada nors susidūrėte su poreikiu įvesti „Arroba“ simbolį (@) klaviatūroje ir nežinojote, kaip tai padaryti? Nesijaudinkite, šiame straipsnyje mes išmokysime jums skirtingų būdų, kaip arrobą padaryti skirtinguose įrenginiuose.

kompiuterio klaviatūroje

Norėdami padaryti arrobą kompiuterio klaviatūroje, galite naudoti klavišų derinį. Žr. Žemiau:

  1. Paspauskite „Shift“ klavišą;
  2. Paspauskite mygtuką „Shift“ ir paspauskite klavišą 2.
  3. Parengta! Dabar jūs žinote, kaip padaryti arrobą kompiuterio klaviatūroje.

    užrašų knygelės klaviatūroje

    Jei naudojate nešiojamąjį kompiuterį, klavišų derinys, skirtas „Arroba“ padaryti, gali skirtis atsižvelgiant į jūsų įrenginio modelį. Paprastai reikia paspausti „Alt Gr“ klavišą kartu su q.

    Jei šis derinys neveikia, galite išbandyti kitus pagrindinius derinius, tokius kaip „Alt Gr + 2“ arba „Ctrl + Alt + Q“

    telefono klaviatūroje

    Telefono klaviatūroje, „ATRROBA“ padaryti dar paprastesnę. Tiesiog paspauskite simbolio mygtuką (paprastai vaizduojamą žymeklio piktogramą arba šauktuką) ir pasirinkite ARROBA simbolį (@).

    Be to, kai kuriose mobiliosiose klaviatūrose „Atom“ simbolį galite rasti tiesiai klaviatūros ekrane, nereikia pasiekti simbolio ekrano.

    Išvada

    Dabar, kai išmokote įvairių būdų, kaip klaviatūroje padaryti arrobą, jums niekada nebus sunku įvesti šį simbolį, naudojamą el. Pašto adresais ir socialiniuose tinkluose. Nepamirškite pritaikyti raktų derinių pagal jūsų naudojamą įrenginį.

    Tikimės, kad šis straipsnis jums buvo naudingas. Jei turite klausimų ar pasiūlymų, palikite jį komentaruose žemiau. Iki kito karto!

Scroll to Top