Kaip plauti „Blazer“ mašinoje

Kaip nuplauti „Blazer“ mašinoje

Jei turite švarką ir jums įdomu, ar galite jį nuplauti skalbimo mašinoje, atsakymas yra taip! Vis dėlto svarbu laikytis kai kurių patarimų ir atsargumo priemonių, siekiant užtikrinti, kad skalbimo proceso metu jūsų švarkas nebus pažeistas. Šiame straipsnyje mes jums parodysime, kaip saugiai ir efektyviai nuplauti savo švarką mašinoje.

žingsnis po žingsnio, jei norite nuplauti švarką ant mašinos

1. Prieš įdėdami savo švarką ant mašinos, patikrinkite „Wash“ instrukcijas: , patikrinkite vidinę etiketę, kad patikrintumėte „Wash“ instrukcijas. Kai kuriems kūriniams gali prireikti ypatingos priežiūros ir būti netinkami skalbti mašinai.

2. Uždarykite visus mygtukus ir užtrauktukus: įsitikinkite, kad uždarykite visus mygtukus ir užtrauktukus ant savo „Blazer“, prieš įdėdami jį į mašiną. Tai padės jiems užkirsti kelią skalbimo metu.

3. Naudokite skalbimo krepšį: Norėdami dar labiau apsaugoti savo švarką, įdėkite jį į skalbimo maišą. Šis krepšys neleis audiniui pažeisti ar įstrigti kituose drabužiuose skalbimo metu.

4. Pasirinkite tinkamą skalbimo ciklą: Pasirinkite subtilų skalbimo ciklą arba jautrius drabužius. Venkite agresyvesnių ciklų, tokių kaip sunkus plovimas, kad nepažeistumėte švarko audinio.

5. Naudokite minkštą ploviklį: Pasirinkite minkštą, specifinį ploviklį subtiliais drabužiais. Venkite naudoti agresyvius baliklius ar chemikalus, nes jie gali sugadinti švarko audinį.

6. Nemaišykite su kitais gabalėliais: Nuplaukite švarką atskirai, nemaišydami su kitais drabužiais. Tai neleis jam įstrigti mygtukais, užtrauktukais ar kitais drabužiais skalbimo metu.

7. Teisingai išdžiovinkite: po skalbimo išimkite švarką iš skalbimo maišo ir išplėskite iki plokščio paviršiaus, kad išdžiūtų. Venkite džiovintuvo, nes per didelis šiluma gali susitraukti arba deformuoti švarką.

papildoma priežiūra

Be to, kad sekate žingsnis po žingsnio aukščiau, svarbu šiek tiek atsargiai pasirūpinti, kai plaunate švarką ant mašinos:

  • Venkite labai dažnai plauti švarką. Idealu – plauti tik tada, kai jis yra tikrai nešvarus arba pateikia nemalonius kvapus.
  • Jei jūsų „Blazer“ turi subtilių detalių, tokių kaip siuvinėjimas ar programos, rekomenduojama jį nuplauti rankomis arba nuvežti į specializuotą skalbinį.
  • Jei „Blazer“ yra jautresnis audinys, pavyzdžiui, šilkas ar vilna, svarbu laikytis šioms medžiagoms būdingų skalbimo instrukcijų.

Dabar, kai žinote, kaip plauti savo švarką mašinoje, galite išlaikyti jį švarų ir ilgiau laikyti. Visada nepamirškite patikrinti skalbimo instrukcijų ir tinkamai pasirūpinkite, kad išvengtumėte audinio žalos. Naudodamiesi šiais patarimais galite mėgautis savo mėgstamu švartu, nesijaudindami dėl valymo!

Scroll to Top