Kaip plauti plaukus po sandarinimo

Kaip plauti plaukus po sandarinimo

Plaukų sandarinimas yra labai populiari procedūra tarp moterų, norinčių turėti sklandesnius ir šviesesnius plaukus. Tačiau po sandarinimo svarbu plauti laidus. Šiame straipsnyje pateiksime keletą patarimų, kaip plauti plaukus po sandarinimo, kad būtų užtikrinta, jog procedūros rezultatas tęsis ir plaukai išliks sveiki.

1. Palaukite reikalingo laiko

Atlikus plaukų sandarinimą, svarbu laukti reikalingo laiko prieš plaunant plaukus. Paprastai rekomenduojama palaukti mažiausiai 48 valandas, kol produktas įsigalios, o laidai yra tinkamai užklijuoti. Plaukdami plaukus, kol šis laikotarpis gali pakenkti sandarinimo rezultatui.

2. Naudokite tinkamus produktus

Kalbant apie plaukų plovimą po sandarinimo, būtina naudoti produktus, tinkamus chemiškai apdorotiems plaukams. Pasirinkite sandarinimo šampūnus ir kondicionierius, kuriuose nėra sulfatų ir parabenų. Šie produktai padeda palaikyti hidrataciją ir prailginti sandarinimo poveikį.

3. Nuplaukite šiltu ar šaltu vandeniu

Venkite plaukų plauti karštu vandeniu, nes tai gali atverti plaukų odeles ir pakenkti sandarinimui. Pasirinkite šiltą ar šaltą vandenį, kuris padeda išlaikyti odeles uždarytas ir garantuoja ilgesnį paskutinį rezultatą.

4. Neišrinkite galvos odą

Plaudami plaukus, venkite stipriai įtrinti galvos odą. Tai gali sukelti dirginimą ir lupimą bei kompromisą sandarinimo patvarumą. Švelniai masažuokite galvos odą pirštų galiukais, apskritimo judesiais, kad stimuliuotumėte kraujotaką ir laidų valymą.

5. Reguliariai drėkinkite laidus

Po plaukų sandarinimo svarbu išlaikyti įprastą laidų drėkinamąją rutiną. Bent kartą per savaitę naudokite drėkinančias plaukų kaukes, kad sandarinimo proceso metu pakeistų prarastas maistines medžiagas ir išlaikytų plaukus sveikus ir ryškius.

Išvada

Plaudami plaukus po sandarinimo reikia tam tikros priežiūros, kad būtų užtikrinta, jog procedūros rezultatas trunka, o plaukai išlieka sveiki. Palaukite reikalingo laiko, naudokite tinkamus produktus, nuplaukite šiltu ar šaltu vandeniu, venkite galvos odos ir reguliariai drėkinkite laidus. Vykdydami šiuos patarimus, galėsite mėgautis plaukų sandarinimo privalumais ilgiau.

Scroll to Top