Kaip pasiimti kostiumą lėktuve

Kaip pasiimti kostiumą lėktuve

Kai keliaujame lėktuvu, įprasta kelti abejones, kaip nešiotis subtilesnius drabužius, pavyzdžiui, kostiumą. Galų gale mes norime pasiekti savo tikslą su tobulos būklės gabalėliais, be raukšlių ar sugadinimo. Šiame tinklaraštyje pasidalysime keletu naudingų patarimų, kaip saugiai ir praktiškai nešiotis jūsų kostiumą lėktuve.

1. Pasirinkite tinkamą lagaminą

Norint nešti savo kostiumą, svarbu pasirinkti lagaminą, tinkantį formalesniems drabužiams. Pasirinkite tinkamą lagaminą su vidiniais skyriais, kad kostiumas būtų organizuotas ir apsaugotas.

2. Tinkamai sulankstykite

Prieš įdėdami kostiumą į lagaminą, tinkamai sulenkite, kad išvengtumėte minkymo. Pradėkite atsukite striukę ir pasukite ją iš vidaus. Tada sulankstykite rankoves ir per pusę sulenkite striukę, o atlapai nukreipti į išorę. Sulenkite kelnes per pusę, suderinus kojas ir padėkite jas ant striukės.

3. Naudokite apsauginį krepšį

Norėdami gauti papildomos apsaugos, sudėkite sulankstytą kostiumą į apsauginį maišą. Tai padės užkirsti kelią susisiekti su kitais lagamino objektais ir sumažinti raukšlių riziką.

4. Venkite lagaminų skyriaus

Jei įmanoma, paimkite kostiumą kaip rankinį bagažą ir venkite jo įdėti į lėktuvo bagažo skyrių. Tokiu būdu jūs labiau kontroliuosite savo drabužius ir sumažinsite žalos tikimybę.

5. Pakabinkite kostiumą atvykus

Kai pasieksite savo tikslą, nedelsdami pakabinkite kostiumą, kad jis galėtų natūraliai atsisakyti. Jei oro uoste yra vonios kambarys su dušu, taip pat galite pakabinti kostiumą vonios kambaryje, eidami karštu dušu. Garas padės atlaisvinti raukšles.

Vykdydami šiuos paprastus patarimus, savo kostiumą galite pasiimti lėktuve nesijaudindami. Nepamirškite visada patikrinti oro linijų politikos dėl formalesnių drabužių gabenimo ir mėgaukitės savo kelione stiliumi ir elegancija!

Scroll to Top