Kaip išvalyti „Nespresso“ kavos virimo aparatą

Kaip išvalyti „Nespresso“ kavos virimo aparatą

„Nespresso“ kavos virimo aparatas yra puikus pasirinkimas tiems, kurie namuose mėgaujasi gera kava. Tačiau, kaip ir visi kiti prietaisai, svarbu reguliariai valyti, kad būtų užtikrintas tinkamas kavos veikimas ir kokybė. Šiame straipsnyje parodysime jums žingsnis po žingsnio, kaip išvalyti „Nespresso“ kavos virimo aparatą.

1 žingsnis: Išjunkite ir ištuštinkite kavos virimo aparatą

Prieš pradėdami valyti, būtinai išjunkite kavos virimo aparatą ir ištuštinkite vandens rezervuarą bei naudotą kapsulės konteinerį.

2 žingsnis: išvalykite išorinę dalį

Norėdami išvalyti kavos virimo aparatą, naudokite drėgną audinį ir neutralų ploviklį. Venkite naudoti abrazyvinius produktus, kurie gali sugadinti apdailą.

3 žingsnis: Išvalykite vandens rezervuarą

Nuimkite vandens rezervuarą iš kavos virimo aparato ir nuplaukite jį šiltu ir plovikliu. Būtinai pašalinkite bet kokią kavos ar nešvarumų liekaną. Gerai nuplaukite ir nusausinkite, prieš pakeisdami jį kavos virimo aparate.

4 žingsnis: išvalykite virtuves

Nuimkite „Capal Holder“ laikiklį ir nuplaukite jį šiltu vandeniu ir plovikliu. Norėdami pašalinti kavos atliekas, kurios gali būti įstrigusios, naudokite minkštą šerių šepetėlį. Gerai nuplaukite ir nusausinkite, prieš pakeisdami jį kavos virimo aparate.

5 žingsnis: išvalykite lašinamą dėklą

Nuimkite lašinamą dėklą ir nuplaukite jį šiltu ir plovikliu. Jei jis per daug nešvarus, prieš skalbdami pamirkykite keletą minučių. Gerai nuplaukite ir nusausinkite, prieš pakeisdami jį kavos virimo aparate.

6 žingsnis: išvalykite kavos išvesties purkštuką

Norėdami valyti kavos lizdą, naudokite adatą ar spaustuką. Atidžiai įveskite adatą arba spaustuką, kad pašalintumėte galimus kliūtis. Būkite atsargūs, kad nesusižeistumėte.

7 žingsnis: atlikite descalcification

Deskalcifikacija yra svarbus mineralų kaupimosi ir užtikrinimo, kaip tinkamai veikti kavos virimo aparatas, kaupimosi procesas. Vykdykite gamintojo instrukcijas, kad teisingai atliktumėte kaltinimą.

8 veiksmas: reguliariai išvalykite

Kad „Nespresso“ kavos virimo aparatas visada būtų švarus, rekomenduojama reguliariai valyti, atlikus aukščiau pateiktus veiksmus. Taip pat nepamirškite vykdyti gamintojo instrukcijų, kad užtikrintumėte įrenginio patvarumą.

Su šiais paprastais patarimais galite mėgautis skania ir kokybiška kava su savo „Nespresso“ kavos virimo aparate. Nepamirškite visada perskaityti instrukcijų vadovo ir laikykitės gamintojo rekomendacijų, kad užtikrintumėte geriausią jūsų įrenginio našumą.

Scroll to Top