Kaip išvalyti spalvas „All Star“

Kaip valyti spalvą All Star

Visos žvaigždės yra ikoniškos ir labai populiarūs sportbačiai, ypač spalvingi modeliai, kurie jūsų išvaizdai suteikia stiliaus. Tačiau dažnai naudojami, neišvengiama, kad jie galų gale būtų nešvarūs ir nudažyti. Šiame tinklaraštyje pasidalykime keliais patarimais ir gudrybėmis, kaip išvalyti spalvotas visų žvaigždes ir vėl atrodyti naujas.

1. Nuimkite batų raištelius ir vidpadžius

Pirmasis jūsų spalvingų visų žvaigždžių valymo žingsnis yra pašalinti batų segtukus ir vidpadžius. Tai palengvins valymą ir užtikrins, kad visos teniso dalys būtų tinkamai išvalytos.

2. Ankstesnis valymas

Prieš pradėdami valyti sportbačius, svarbu iš anksto valyti, kad būtų pašalintas nešvarumų ir dulkių perteklius. Norėdami pašalinti laisvus nešvarumus ar šiukšles, naudokite minkštą šepetėlį arba drėgną audinį.

3. Nuplaukite ranka

Norint išvalyti spalvotas visų žvaigždes, rekomenduojama jas plauti rankomis. Užpildykite baseiną šiltu vandeniu ir įpilkite sklandaus ploviklio. Į valymo tirpalą panardinkite minkštą šerių šepetėlį ir švelniai įtrinkite sportbačius, ypatingą dėmesį atkreipdami į nešvariausias vietas.

4. Pašalinkite sudėtingas dėmes

Jei reikia pašalinti sudėtingas dėmes, valymo tirpalui pagaminti galite naudoti kepimo soda ir vandens pastą. Užtepkite pastą ant dėmių ir švelniai įtrinkite teptuku. Leiskite jam veikti kelias minutes, o po to nuplaukite švariu vandeniu.

5. Nuplaukite ir sausą

Po valymo įsitikinkite, kad gerai nuplaukite sportbačius, kad pašalintumėte bet kokius muilo likučius. Tada leiskite jiems natūraliai išdžiūti, atokiau nuo tiesioginės saulės šviesos. Venkite naudoti džiovintuvus ar eksponuoti sportbačius aukštoje temperatūroje, nes tai gali sugadinti medžiagą.

6. Baigti papildomu priežiūra

Kai spalvingos visos žvaigždės bus sausos, galite baigti papildomai priežiūrai. Tepkite apsauginį purškiklį, kad išvengtumėte būsimų dėmių, taip pat galite naudoti odinį kondicionierių ar konkretų audinio produktą, kad medžiaga išliktų minkšta ir lanksti.

Dabar, kai žinote, kaip išvalyti savo spalvingas visų žvaigždžių žvaigždes, jums nebereikia jaudintis dėl nešvarumų ir dėmių. Laikykitės šių paprastų patarimų ir laikykitės mėgstamų sportbačių visada atrodo kaip nauji.

Tikimės, kad šis tinklaraštis jums buvo naudingas. Jei turite klausimų ar pasiūlymų, palikite komentarą žemiau. Laikykite savo žvaigždes švarias ir stilingas!

Scroll to Top