Kaip išvalyti auskarą padengtą

Kaip išvalyti padengtą auskarą

„Planoers“ yra populiarūs aksesuarai, kurie išvaizdai suteikia elegancijos. Tačiau laikui bėgant jie gali prarasti blizgesį ir nešvariai nusiraminti dėl prakaito, dulkių ir grožio produktų kaupimosi. Šiame straipsnyje pasidalysime keliais naudingais patarimais, kaip išvalyti padengtus auskarus ir išlaikyti juos kaip naujus.

1. Patikrinkite gamintojo instrukcijas

Prieš pradėdami valyti pjeses, svarbu patikrinti gamintojo pateiktas instrukcijas. Kai kuriuose auskaruose gali būti specifinės valymo rekomendacijos, todėl būtina juos sekti, kad būtų išvengta faneros pažeidimo.

2. Naudokite minkštą audinį

Paprastas ir efektyvus tinkuotų auskarų valymo būdas yra minkšti ir pūkuoti audiniai. Skirkite pirmenybę medvilnės ar flanelės audiniams, nes jie nesubraižys faneros. Švelniai įtrinkite auskarus audiniu, kad pašalintumėte nešvarumus ir atkurtumėte blizgesį.

3. Venkite agresyvių chemikalų

Venkite naudoti agresyvias chemines medžiagas, tokias kaip alkoholis, amoniakas ar abrazyviniai valymo priemonės, nes jos gali pakenkti auskarams. Pasirinkite švelnius valymo sprendimus, tokius kaip šiltas vanduo su švelniu muilu, kad pašalintumėte nešvarumus, nepakenkiant faneros vientisumui.

4. Natrio bikarbonato valymas

Namų parinktis valyti tinką yra naudoti kepimo soda. Padarykite aplanką su kepimo soda ir vandeniu, uždėkite jį ant auskarų ir švelniai įtrinkite minkštu audiniu. Gerai nuplaukite ir visiškai nusausinkite prieš laikydamiesi.

5. Tinkamas saugojimas

Be reguliaraus valymo, taip pat svarbu tinkamai laikyti padengtus auskarais, kad jie būtų geros būklės. Laikykite juos sausoje vietoje ir atokiau nuo drėgmės, venkite kontakto su kitais objektais, kurie gali subraižyti fanerą.

Vykdydami šiuos paprastus patarimus, galite išlaikyti švarų pjesę ir daug ilgiau atrodyti kaip nauji. Nepamirškite gerai pasirūpinti savo papuošalais, kad jie galėtų spindėti ir papildyti jūsų išvaizdą stilingai.

Scroll to Top