Kaip išvalyti indukcinę viryklę

Kaip išvalyti indukcinę viryklę

Turėdami indukcinę viryklę namuose, yra daug privalumų, tokių kaip didesnis energijos vartojimo efektyvumas ir lengvumas valyti. Tačiau svarbu žinoti, kaip tinkamai valyti tokio tipo viryklę, kad būtų užtikrintas tinkamas jos veikimas ir ilgaamžiškumas. Šiame straipsnyje žingsnis po žingsnio parodysime, kaip išvalyti indukcinę viryklę, naudojant geriausius produktus ir metodus.

1 žingsnis: Išjunkite viryklę ir palaukite, kol ji atvės

Prieš pradėdami valyti, įsitikinkite, kad viryklė yra išjungta ir visiškai šalta. Tai išvengia avarijų ir nudegimų valymo proceso metu.

2 veiksmas: pašalinkite groteles ir degiklius

Norėdami palengvinti valymą, iš indukcinės viryklės pašalinkite groteles ir degiklius. Šiuos komponentus galima atskirai plauti vandeniu ir neutraliu plovikliu. Prieš pakeisdami ant viryklės, būtinai užpildykite juos.

3 žingsnis: išvalykite viryklės paviršių

Norėdami išvalyti indukcijos viryklės paviršių, naudokite minkštą audinį arba ne -abrazinę kempinę. Venkite naudoti agresyvias chemines medžiagas, tokias kaip baliklis ar abrazyviniai produktai, nes jos gali sugadinti viryklės stiklą ar paviršių. Pasirinkite neutralų ploviklį, praskiestą šiltu vandeniu, kad pašalintumėte nešvarumus ir sukauptus riebalus.

4 žingsnis: pašalinkite sudėtingas dėmes

Jei yra sunku pašalinti dėmes, galite naudoti aplanką, pagamintą iš kepimo sodos ir vandens. Užtepkite aplanką ant dėmės ir leiskite jam veikti keletą minučių. Tada švelniai įtrinkite bebrazine kempine ir nuplaukite švariu vandeniu.

5 žingsnis: nusausinkite viryklę gerai

Po valymo būtinai nusausinkite indukcinę viryklę, kad būtų išvengta drėgmės kaupimosi. Norėdami išdžiovinkite paviršių ir nuimamus komponentus, naudokite švarų, sausą audinį.

6 žingsnis: reguliariai valykite

Kad indukcinė viryklė būtų švari ir geros būklės, svarbu reguliariai valyti. Po kiekvieno naudojimo išvalykite paviršių drėgnu audiniu ir neutraliu plovikliu. Venkite nešvarumų ir riebalų kaupimosi, nes dėl to gali būti sunku išvalyti.

Dabar, kai žinote, kaip teisingai išvalyti indukcinę viryklę, mėgaukitės visais šio modernaus ir praktinio prietaiso pranašumais. Nepamirškite vykdyti gamintojo instrukcijų ir naudoti tinkamus produktus, kad užtikrintumėte patvarumą ir tinkamą jūsų viryklės veikimą.

Scroll to Top