Kaip gaminti figinius galvijus

Kaip pasigaminti skanių ir sveikų galvijų kepenų

Galvijų kepenys yra labai maistinga ir skani mėsa, tačiau daugelis žmonių bijo ją paruošti namuose. Šiame straipsnyje mes išmokysime jus žingsnis po žingsnio, kaip pasigaminti skanias ir sveikas kepenis, ir pateiksime keletą patarimų ir smalsumų apie šį ingredientą.

kepenų kepenų pranašumai

Galvijų kepenys yra puikus esminių maistinių medžiagų šaltinis mūsų kūnui. Jame gausu vitaminų A, B12, D ir K, taip pat mineralų, tokių kaip geležis, cinkas ir selenas. Šios maistinės medžiagos yra svarbios akių sveikatai, odai, plaukams, imuninei sistemai ir dar daugiau.

žingsnis po žingsnio, kad galvijų kepenys būtų gaminamos

1. Pasirinkite šviežias ir geros kokybės kepenis. Įsitikinkite, kad jis yra švarus ir be dėmių.

2. Kepenes supjaustykite plonomis griežinėliais, maždaug 1 cm storio.

3. Pagardinkite kepenų griežinėlius su druska, juodaisiais pipirais ir kitais pasirinktais prieskoniais, tokiais kaip česnakai ir aromatinės žolelės.

4. Įkaitinkite keptuvę ant vidutinės-stiprios ugnies ir įpilkite aliejaus ar sviesto.

5. Įdėkite kepenų griežinėlius į keptuvę ir leiskite jai ruduoti maždaug 2 minutes iš kiekvienos pusės. Kepimo laikas gali skirtis atsižvelgiant į griežinėlių storį ir pirmenybės tašką.

6. Nuimkite kepenis iš keptuvės ir atidėkite ant plokštelės.

7. Toje pačioje keptuvėje įpilkite svogūnų ir kitų pasirinktų daržovių, tokių kaip paprikos ir pomidorai. Pakepinkite iki minkštos.

8. Patiekite kepenis su galvijais, lydimas pakepintų daržovių ir baltųjų ryžių ar bulvių košės.

tobulų galvijų kepenų patarimai:

– Netikrinkite kepenų vandenyje ar piene, nes tai gali pašalinti dalį skonio ir maistinių medžiagų.

– nekepkite kepenų per aukštai, kad jos nebūtų kietas ir sausas.

– Jei norite, virimo metu galite pridėti šiek tiek vyno ar citrinos sulčių, kad lėkštę suteiktumėte ypatingą įspūdį.

  1. Išbandykite įvairius prieskonius ir garnyrą, kad keičitumėte galvijų kepenų skonį.
  2. Naudokite galvijų kepenis saikingai, nes joje gausu cholesterolio.
  3. Jei įmanoma, rinkitės organines galvijų kepenis, kuriose nėra hormonų ir antibiotikų.



  4. Mitybos galvijų kepenų informacija (už 100 g)
    kiekis




    kalorijos

    135 kcal


    baltymai

    20g


    riebalai

    4g


    angliavandeniai

    0g


    Iron
    6mg


    Vitaminas A

    16 000 UI


    vitaminas B12

    60mcg


    Dabar, kai jūs žinote, kaip pasigaminti skanias ir sveikas kepenis, pasinaudokite proga retkarčiais įtraukti jį į savo meniu. Be to, kad jis yra maistingas pasirinkimas, jis taip pat gali nustebinti jūsų skonio pumpurus savo unikaliu skoniu. Geras apetitas!

    nuorodos :

    1. https://www.example.com
    2. https://www.example.com
    3. https://www.example.com