Kaip gaminti karamelizuotus ananasus

Kaip gaminti karamelizuotus ananasus

Įvadas

Karamelizuoti ananasai yra skanus desertas, kuriame ananasų saldus ir rūgštis derinamas su karamelizuotu prisilietimu. Tai puikus pasirinkimas tarnauti ypatingomis progomis arba tiesiog paragauti bet kurią dieną. Šiame straipsnyje žingsnis po žingsnio mokysime, kaip padaryti šį nenugalimą receptą.

ingredientai

  • 1 subrendęs ananasas
  • 1 puodelis cukraus
  • 2 šaukštai sviesto
  • 1 arbatinis šaukštelis cinamono miltelių
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilės esmė

paruošimo režimas

  1. Ananasą supjaustykite maždaug 1 cm storio griežinėliais.
  2. Didelėje keptuvėje ištirpinkite sviestą ant vidutinės ugnies.
  3. Įpilkite cukraus ir maišykite, kol jis visiškai ištirps.
  4. Į keptuvę įdėkite ananasų griežinėlius, pasukdami jas taip, kad jos būtų gerai įtrauktos į cukraus sirupą.
  5. Pabarstykite cinamono miltelius ant ananasų griežinėlių.
  6. Leiskite jam virti maždaug 5 minutes iš abiejų pusių, kol auksinis ir karamelizuotas.
  7. Nuimkite ananasų griežinėlius iš keptuvės ir padėkite jas ant plokštelės.
  8. Drriza su vanilės esencija.
  9. Patiekite karštą, kartu su kremo ledais arba kaip jums labiau patinka.
  10. Išvada

    Karamelizuoti ananasai yra paprastas desertas, tačiau jis yra įspūdingas skoniui ir pristatymui. Su keliais ingredientais ir keletu žingsnių galima paversti ananasais tikru karamelizuotu malonumu. Išbandykite šį receptą ir nustebinkite rezultatu!

Scroll to Top