Kaip gaminti kopūstų sultis gastritui
Gastritas yra būklė, sukelianti skrandžio dangos uždegimą, todėl atsiranda tokie simptomai kaip pilvo skausmas, deginimas ir nevirškinimas. Norėdami palengvinti šiuos simptomus ir skatinti virškinimo sistemos sveikatą, daugelis žmonių naudojasi natūraliomis priemonėmis, tokiomis kaip kopūstų sultys.
Kale pranašumai dėl gastrito
Kopūstai yra žalių lapų daržovė, pasižyminti priešuždegiminėmis ir antioksidacinėmis savybėmis. Šios savybės padeda sumažinti skrandžio uždegimą ir apsaugoti organų gleivinę. Be to, Kale gausu skaidulų, o tai padeda virškinti ir palengvinti gastrito simptomus.
kopūstų saldžios pajamos už gastritą
Norėdami gaminti kopūstų sultis gastritui, jums reikės šių ingredientų:
- 2 kopūstų lapai;
- 1 obuolys;
- 1 mažas imbiero gabalas;
- 200 ml vandens.
- Nuplaukite kopūstų lapus ir supjaustykite mažais gabalėliais;
- Nulupkite obuolį ir supjaustykite kubeliais;
- grotelių imbieras;
- Į maišytuvą sudėkite visus ingredientus;
- Įpilkite vandens;
- Gerai plakite, kol gausite homogeninį mišinį;
- Jei norite, prieš vartodami, ištieskite sultis;
- Patiekite stiklinėje ir nedelsdami gerkite.
Sekite žingsnis po žingsnio žemiau, kad paruoštumėte sultis:
Svarbu atkreipti dėmesį į tai, kad krūvos sultys dėl gastrito turėtų būti sunaudojamos geriau pasninkauti ryte. Taigi, kopūsyje esančios maistinės medžiagos efektyviau absorbuos kūną.
patarimas: Jei norite, galite pridėti šiek tiek suspaustos citrinos prie kopūstų sulčių. Citrina taip pat turi virškinimo savybių ir gali padėti sušvelninti gastrito simptomus.
Dabar, kai jūs žinote, kaip gaminti kopūstų sultis dėl gastrito, pasinaudokite šios natūralios priemonės pranašumais, kad palengvintumėte simptomus ir skatintumėte jūsų virškinimo sistemos sveikatą. Prieš pradėdami bet kokį gastrito gydymą, nepamirškite visada pasitarti su gydytoju ar dietologu.
Nuorodos: