Kaip gaminti naminį šokoladą su „Nescau“

Kaip gaminti naminį šokoladą su NESCAU

Jei esate šokolado ir mėgstate išbandyti naminius receptus, atėjote į reikiamą vietą! Šiame tinklaraštyje mes išmokysime jus, kaip pasigaminti skanų naminį šokoladą naudojant „NESCAU“ – vieną populiariausių produktų rinkoje. Pasiruoškite džiuginti šį paprastą ir lengvai pagamintą receptą.

ingredientai:

  • 1 puodelis pieno miltelių
  • 1 puodelis rafinuoto cukraus
  • 1/2 puodelio Nescau
  • 1/2 puodelio ištirpęs sviestas
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilės esmė

žingsnis po žingsnio:

1 žingsnis: Mišinio paruošimas

Dubenyje sumaišykite pieno miltelius, rafinuotą cukrų ir nescau. Įsitikinkite, kad visi ingredientai yra gerai įtraukti.

2 žingsnis: Sviesto pridėjimas

Tada į sausą mišinį įpilkite ištirpinto sviesto. Gerai išmaišykite iki vientisos.

3 žingsnis: Vanilės esencijos pridėjimas

Į tešlą įpilkite vanilės esmės ir dar kartą išmaišykite. Vanilė suteiks ypatingą palietimą jūsų naminiam šokoladui.

4 žingsnis: Šokolado liejimas

Dabar laikas formuoti naminį šokoladą. Galite naudoti silikono puodelius ar bet kurį kitą norimą indą. Tešlą supilkite į keptuves ir lengvai paspauskite taip, kad jos būtų labai kompaktiškos.

5 žingsnis: aušinimas ir kietėjimas

Atneškite keptuves į šaldytuvą maždaug 2 valandas arba tol, kol šokoladas bus visiškai sukietėjęs.

6 žingsnis: supratimas ir saborinis

Po aušinimo laiko išimkite keptuves iš šaldytuvo ir pamerkite naminį šokoladą. Dabar paragaukite šio malonumo, kurį paruošėte!

Tikimės, kad jums patiko šis paprastas receptas ir naminis šokoladas su „NESCAU“. Dabar galite mėgautis skaniu namų šokoladu, kai tik norite. Mėgaukitės!

Scroll to Top