Kaip gaminti restoranų pupeles

Kaip gaminti restoranų pupeles

Įvadas

pupelės yra tradicinis patiekalas iš Brazilijos virtuvės. Daugelis žmonių mėgsta restoranuose patiekiamų pupelių skonį ir tekstūrą. Jei visada norėjote sužinoti, kaip namuose gaminti restoranų pupeles, tai yra tinkama vieta! Šiame tinklaraštyje pasidalysime skaniu receptu ir keletu patarimų, kaip palikti jūsų pupeles tokiu ypatingu skoniu.

ingredientai

Norėdami gaminti restoranų pupeles, jums reikės šių ingredientų:

  • 500 g Carioca pupelių
  • 1 maltos terpės svogūnai
  • 3 maltos česnako skiltelės
  • 2 įlankos lapai
  • 200 g supjaustyto lašinių
  • 2 kalabred dešros skiltelėse
  • Sal pagal skonį
  • Juodieji pipirai pagal skonį
  • Vanduo

paruošimo režimas

Dabar, kai jau turite ingredientus, sekite žemiau esantį žingsnis po žingsnio, kad padarytumėte restorano pupeles:

  1. Pupelės gerai nuplaukite tekančiame vandenyje ir mirkykite šaltame vandenyje mažiausiai 2 valandas.
  2. Slėginėje viryklėje kepkite šoninę iki aukso ir traškumo.
  3. Įpilkite pjaustyto svogūno ir česnako bei pakepinkite iki minkštos.
  4. Įpilkite pipirų dešrų į griežinėlius ir pakepinkite dar keletą minučių.
  5. Nusausinkite pupeles ir įpilkite į keptuvę kartu su įlankos lapais.
  6. Uždenkite pupeles vandeniu, maždaug 2 pirštais virš pupelių lygio.
  7. Pagarba su druska ir juodaisiais pipirais pagal skonį.
  8. Uždarykite slėgio viryklę ir virkite maždaug 40 minučių po to, kai pasiėmę slėgį.
  9. Išjunkite šilumą ir palaukite, kol slėgis paliks natūraliai, prieš atidarant keptuvę.
  10. Jei reikia, sureguliuokite druską ir juodus pipirus.
  11. Patiekite restorano pupeles, lydimas jūsų pasirinktų ryžių, mėsos ir kitų garnyrų.
  12. papildomi patarimai

    Čia yra keletas papildomų patarimų, kaip padaryti jūsų restorano pupeles dar skanesnes:

    • Pabandykite pridėti šiek tiek miltelių per troškintą
    • Jei jums labiau patinka kremiškesnės pupelės, į maišytuvą galite paspausti virtų pupelių apvalkalą ir pridėti prie keptuvės.
    • Norėdami gauti intensyvesnį skonį, kepdami pupeles galite naudoti mėsos sultinį ar daržoves, o ne vandenį.

    Dabar, kai žinote, kaip pasigaminti restoranų pupeles, tiesiog nešvarios rankas ir nustebinkite savo šeimą ir draugus skaniu patiekalu! Geras apetitas!

Scroll to Top