Kaip gaminti tekstūruotą sojos baltymą
Tekstūruoti sojos baltymai, dar žinomi kaip PTS, yra universalus ir maistingas maistas, kurį įvairiuose receptuose galima naudoti kaip mėsos pakaitalą. Tai puikus augalinių baltymų šaltinis ir yra mažai riebalų, tai yra sveikas pasirinkimas vegetarams ir veganams. Šiame straipsnyje mes išmokysime, kaip namuose gaminti tekstūruotus sojos baltymus.
Kas yra tekstūruoti sojos baltymai?
Tekstūruoti sojos baltymai gaminami iš nuriegusios sojos, kuri yra perdirbta ir paverčiama dribsniais, granulėmis ar gabalais. Jis turi pluoštinę tekstūrą ir gali būti įvairių dydžių, kintančių atsižvelgiant į vartotojų pasirinkimą. PTS yra puikus baltymų, skaidulų, vitaminų ir mineralų šaltinis, taip pat be cholesterolio.
tekstūruoto sojos baltymo pranašumai
Tekstūruoti sojos baltymai suteikia keletą naudos sveikatai. Be to, kad yra visiškas baltymų šaltinis, jis taip pat gausu skaidulų, kuris padeda tinkamai veikti žarnyne ir sotumo jausmą. PTS taip pat yra mažai riebalų pasirinkimas, kuris prisideda prie subalansuotos dietos palaikymo. Be to, soja yra žinomas dėl savo teigiamo poveikio širdies ir kraujagyslių ir hormoninei sveikatai.
Kaip gaminti tekstūruotus sojos baltymus namuose
Norėdami gaminti tekstūruotus sojos baltymus namuose, jums reikės šių ingredientų:
- Tekstūruoti sojos baltymai dribsniuose, granulėse ar gabaluose;
- Vertas vanduo;
- Prieskoniai pagal skonį, pavyzdžiui, druska, pipirai, česnakai, svogūnai ir kt.
Čia yra žingsnis po žingsnio:
- Įdėkite tekstūruotus sojos baltymus į didelį indą;
- Uždenkite taškus verdančiu vandeniu ir leiskite stovėti maždaug 10 minučių;
- Nusausinkite vandenį ir gerai išspauskite į PTS, kad pašalintumėte skysčio perteklių;
- Sezoninis tekstūruotas sojos baltymas pagal jūsų skonį, naudodamiesi pasirinktais prieskoniais;
- Įkaitinkite keptuvę ar keptuvę su trupučiu aliejaus ar alyvuogių aliejaus;
- Kelias minutes pridėkite patyrusius taškus ir pakepinkite, maišydami visada;
- Tekstūruoti sojos baltymai yra paruošti naudoti jūsų receptuose!
- https://www.nlm.nih.gov/pmc/gaminiai /PMC5188421/
- https://www.nlm.nih.gov/pmc/gaminiai /PMC5188421/
Įvairiuose preparatuose galite naudoti tekstūruotus sojos baltymus, tokius kaip padažai, sriubos, pyragų užpildai, vegetariški mėsainiai. Tai sugeria labai gerai naudojamų prieskonių skonius, todėl virtuvėje jis yra universalus variantas.
Pabandykite į savo racioną įtraukti tekstūruotus sojos baltymus ir atraskite šio maisto naudą jūsų sveikatai. Tai ne tik maistingas pasirinkimas, bet ir tvari alternatyva, prisidedanti prie mėsos suvartojimo mažinimo ir aplinkos išsaugojimo.
Nuorodos:
vaizdas:
Susiję straipsniai:
Komentarai:
Vardas: Joana
Komentaras: Man patiko receptas! Aš bandysiu tai padaryti namuose.
Vardas: Pedro
Komentaras: Labai gerai! Tekstūruoti sojos baltymai yra puikus pasirinkimas tiems, kurie nori sumažinti mėsos suvartojimą.
Vardas: Maria
Komentaras: Man patiko „Spice“ patarimai. Aš išbandysiu kitą savo receptą.