Kaip kepti kepsnį ant „Airfryer“

Kaip kepti kepsnį „Airfryer“

„Airfryer“ yra prietaisas, kuris pastaraisiais metais tapo labai populiarus, nes jis leidžia maistui paruošti sveikesnį, naudojant mažiau naftos. Jei ieškote greito ir greito kepsnio kelio, „Airfryer“ gali būti puikus pasirinkimas. Šiame straipsnyje mes išmokysime jus žingsnis po žingsnio kepti kepsnį „Airfryer“, užtikrindami sultingą ir skanią mėsą.

1 žingsnis: Steak Choice

Norint gauti patenkinamą rezultatą, svarbu pasirinkti gerą mėsos pjūvį. Pasirinkite geros kokybės kepsnius, tokius kaip „Constrastrié“, „Filet Mignon“ ar „Alcatra“. Įsitikinkite, kad mėsa yra šviežia ir gerai išvalyta.

2 veiksmas: virpėjimas kepsniu

Prieš imant kepsnį į „Airfryer“, būtina tinkamai jį pagardinant. Naudokite druską, pipirą ir kitus pasirinktus prieskonius. Be kita ko, galite pridėti maltų česnakų, plonų žolelių, paprikos. Gerai įtrinkite prieskonius mėsoje, užtikrindami, kad jie būtų gerai paskirstyti.

3 žingsnis: „Airfryer“ pašildymas

Prieš dedant kepsnį ant „Airfryer“, svarbu iš anksto jį atlikti. Pasukite prietaisą 200 ° C temperatūroje ir leiskite jam įkaitinti maždaug 5 minutes. Tai užtikrins, kad mėsa būtų gerai uždaryta ir sultinga.

4 žingsnis: kepsnio uždėjimas ant „Airfryer“

Įkaitindami kepsnį, įdėkite kepsnį į „Airfryer“ krepšį. Įsitikinkite, kad mėsa yra gerai išdėstyta be perdangų. Tai leis karštam orui cirkuliuoti visame kepsnio paviršiuje, užtikrinant vienodą virimą.

5 žingsnis: Virimo laikas

Virimo laikas gali skirtis priklausomai nuo kepsnio storio ir pirmenybės taško. Vidutiniškai kepsnio iki taško rekomenduojama išvykti į „Airfryer“ maždaug 10–12 minučių. Norėdami gauti daugiau blogo kepsnio, sumažinkite laiką nuo 8 iki 10 minučių. Gerai praleistam kepsniui padidinkite laiką nuo 12 iki 15 minučių.

6 žingsnis: kepsnio pasukimas

Po pusės virimo laiko kepsnys atsargiai pasukite kepsniu, naudodamiesi pincezeriu ar mentele. Tai užtikrins, kad abi pusės yra vienodai auksinės ir sultingos.

7 žingsnis: kepsnio apdaila

Po nurodyto virimo laiko įsitikinkite, kad kepsnys yra norimame taške. Jei reikia, palikite dar kelias minutes, kol pasieksite norimą tekstūrą. Išimkite kepsnį iš „Airfryer“ ir leiskite keletą minučių atsistoti prieš patiekdami.

Dabar, kai žinote, kaip kepti kepsnį ant „Airfryer“, išbandykite šią techniką ir mėgaukitės skania bei sveika mėsa. Nepamirškite koreguoti virimo laiko pagal kepsnio storią ir asmeninį skonį. Geras apetitas!

Scroll to Top