Kaip kepti kepsninę ant elektrinės kepsninės

Kaip kepti elektrinę kepsninę

Jei gyvenate bute ar neturite vietos tradicinei kepsninei, elektrinė kepsninė gali būti puiki pasirinkimas. Nors jis neturi tokio paties rūkyto skonio kaip „Grill“, pagamintos ant „Ember“, galima gauti skanių ir sultingų rezultatų su tokio tipo kepsnine. Šiame straipsnyje mes išmokysime jus žingsnis po žingsnio, kad padarytume nepriekaištingą kepsninę ant elektrinės kepsninės.

1 žingsnis: elektrinės kepsninės pasirinkimas

Rinkoje yra keli elektrinių kepsnių modeliai. Prieš pirkdami, patikrinkite virimo zonos dydį, galią ir valymo lengvumą. Įsitikinkite, kad pasirinkta kepsninė atitinka jūsų poreikius.

2 žingsnis: Mėsos paruošimas

Pasirinkite kokybiškus mėsos pjūvius, tokius kaip „Picanha“, pavadinimas, sijonas, dešra, be kita ko. Pagardinkite mėsą su šiurkščiavilnių druska ir kitais jūsų pasirinktais prieskoniais. Leiskite mėsai kelias minutes pailsėti, kad absorbuotų prieskonių skonius.

3 žingsnis: „BBBER“ išankstinis skyrius

Įjunkite elektrinę kepsninę ir sureguliuokite temperatūrą pagal jūsų paruoštą mėsos tipą. Prieš dedant mėsą, svarbu keletą minučių pašildyti kepsninę, kad ji būtų gerai uždaryta ir sultinga.

4 žingsnis: Mėsos uždėjimas ant kepsninės

Padėkite mėsą ant elektrinių kepsninės grotelės, pasirūpindami, kad neperkrautumėte vietos ir leistumėte šilumos cirkuliuoti vienodai. Uždarykite kepsninės dangtį, kad išlaikytumėte mėsos šilumą ir sultingumą.

5 žingsnis: Šoniniai patiekalai ir virimo laikas

Kol mėsa yra ant kepsninės, pasinaudokite proga paruošti garnyrą, pavyzdžiui, salotas, duoną ir padažus. Virimo laikas skiriasi priklausomai nuo mėsos tipo ir norimo taško. Peržiūrėkite virimo laiko lentelę, kad įsitikintumėte, jog mėsa yra tinkamame taške.

6 žingsnis: Mėsos pasukimas

Po kelių minučių mėsą pasukite taip, kad ji sujungtų iš abiejų pusių. Norėdami išvengti mėsos gręžimo ir prarasti sultis.

Naudokite pincezerį ar mentelę.

7 žingsnis: Mėsos taško patikrinimas

Norėdami patikrinti mėsos tašką, galite naudoti virtuvės termometrą arba išbandyti prisilietimą. Mėsos taškas skiriasi priklausomai nuo kiekvieno asmens pasirinkimo, tačiau svarbu neleisti mėsos išeiti iš taško, kad nebūtų sausas.

8 žingsnis: Likusi mėsa

Pašalinus mėsą iš elektrinės kepsninės, prieš pjaustydami leiskite jai pailsėti kelioms minutėms. Tai padeda išlaikyti mėsos sultis ir padaryti ją dar skanesnę.

9 žingsnis: Dish Moxtbly

Sumontuokite lėkštę supjaustyta mėsa ir paruoštais garnyrais. Patiekite nedelsdami, kad mėgautumėtės šilta ir sultinga kepsnine.

Dabar, kai žinote, kaip kepti kepsninę ant elektrinės kepsninės, tiesiog įgyvendinkite ją praktikoje ir mėgaukitės skaniomis akimirkomis su šeima ir draugais. Nepamirškite visada laikytis gamintojo saugos instrukcijų ir pasimėgauti unikaliu namų kepsninės skoniu.

Scroll to Top