Kaip pasigaminti keptą kasavą sekeinha
Fried Cassava yra skanus ir labai populiarus užkandis įvairiuose Brazilijos regionuose. Kai gerai baigta, kepta manija yra sausa ir minkšta viduje, tai yra puiki galimybė palydėti kepsninę, užkandį ar net kaip specialią vakarienę. Šiame straipsnyje mes išmokysime jus žingsnis po žingsnio, kad padarytume keptą ir nenugalimą keptą kasavą. Patikrinkite!
ingredientai:
- 1 kg kasavos
- Kepti aliejus
- Sal pagal skonį
paruošimo režimas:
1 žingsnis: nulupkite ir supjaustykite kasava
Pradėkite nulupdami maniją ir supjaustykite ją į vidutinio dydžio lazdeles. Būtinai pašalinkite visas pluoštines dalis ir žieveles.
2 žingsnis: virkite kasava
didelėje keptuvėje uždėkite pakankamai vandens, kad padengtumėte manijos gabaliukus, ir į skonį įpilkite druskos. Atneškite į vidutinę ugnį ir virkite, kol kasava bus minkšta, bet vis tiek tvirta. Kepimo laikas gali skirtis, tačiau paprastai trunka apie 20–30 minučių.
3 žingsnis: Nusausinkite ir nusausinkite kasavą
Po virimo gerai nusausinkite manija ir leiskite keletą minučių išdžiūti. Svarbu, kad jis būtų sausas, kol jis kepamas, kad būtų užtikrintas traškus
4 žingsnis: Įkaitinkite aliejų
Kol kasavos išdžiūsta, keptuvėje ar gilioje keptuvėje įkaitinkite pakankamai aliejaus. Aliejus turi būti labai karštas, kad manija būtų traški. Naudokite augalinį aliejų arba savo pasirinkimą.
5 žingsnis: pakepinkite kasavą
Su karštu aliejumi pamažu įpilkite mandagumo lazdelių, venkite keptuvės perkrauti. Kepkite iki auksinės ir traškios. Nuimkite su SCUM ir padėkite ant absorbuojančio popieriaus, kad pašalintumėte alyvos perteklių.
6 žingsnis: sezonas ir sirva
Pašalinus keptą kasavą iš absorbuojančio popieriaus, pagardinkite druska pagal skonį. Patiekite vis dar karštai ir mėgaukitės!
Dabar, kai žinote, kaip kepti mandagą sausą, išbandykite šį malonumą namuose ir nustebinkite savo šeimą bei draugus. Mėgaukitės!
<Žmonės taip pat klausia>