Kaip kepti kiaulieną

kaip kepti kiaulienos pilvą

Kiaulės pilvas yra sultinga ir skani jautiena, kurią galima paruošti įvairiais būdais. Vienas iš populiariausių būdų, kaip jį paruošti, yra kepimas, dėl kurio viduje yra traški oda ir minkšta mėsa. Šiame straipsnyje mes žingsnis po žingsnio išmokysime, kaip skaniai kepti kiaulieną.

ingredientai:

  • 1 kg kiaulės pilvo
  • Sal pagal skonį
  • Karalystės pipirai pagal skonį
  • Augalinio aliejaus iki Fry

žingsnis po žingsnio:

1. Kiaulienos pilvo paruošimas

Prieš pradėdami kepti, svarbu teisingai paruošti kiaulienos pilvą. Pradėkite gerai nuplaukite gabalą tekančiame vandenyje ir nusausinkite jį popieriniais rankšluosčiais. Tada supjaustykite odos formos odą, būkite atsargūs, kad nepasiektumėte mėsos.

2. Kiaulienos pilvo šablonas

Pagardinkite kiaulienos pilvą su druska ir juodaisiais pipirais pagal skonį, gerai trindami prieskonius visame gabale. Leiskite atsistoti maždaug 30 minučių, kad skoniai įsiskvertų į mėsą.

3. Kepti kiaulienos pilvą

Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi ant vidutinės stiprios ugnies. Kai aliejus karštas, įpilkite kiaulienos pilvo, o oda nukreipta žemyn. Leiskite kepti kelias minutes, kol oda taps auksinė ir traški.

patarimas: Norėdami užtikrinti dar traškią odą, galite šiek tiek paspausti kiaulieną mentele, kai kepsite.

4. Kiaulienos pilvo pasukimas

Atsargiai pasukite kiaulienos pilvą, kad keptumėte kitą pusę. Šiek tiek sumažinkite ugnį ir pakepkite dar keletą minučių, kol mėsa bus visiškai paruošta.

5. Pašalinant riebalų perteklių

Kepdami kiaulienos pilvą, išimkite jį iš keptuvės ir padėkite ant popierinių rankšluosčių, kad absorbuotumėte riebalų perteklių.

6. Fatie ir Sirva

Pagaliau kiaulienos pilvą supilkite į gabalus ir patiekite vis dar karštą. Pagal jūsų pasirinkimą sekite su ryžiais, pupelėmis ar salotomis.

Dabar, kai žinote, kaip kepti kiaulieną, išbandykite šį skanų receptą namuose ir nustebinkite svečius nenugalimu patiekalu. Geras apetitas!

Scroll to Top