Kaip kepti vištienos dešrą

Kaip kepti vištienos dešrą

Vištienos dešra yra sveikesnė ir lengvesnė galimybė, palyginti su tradicine kiaulienos dešra. Tai puikus pasirinkimas ieškantiems subalansuotos dietos, tačiau neatsisakant skonio. Šiame straipsnyje mes išmokysime, kaip paprasčiau ir skaniai kepti vištienos dešrą.

būtini ingredientai:

  • vištienos dešra
  • alyvuogių aliejus
  • Druska ir pipirai pagal skonį

žingsnis po žingsnio:

1 žingsnis: paruošimas

Prieš pradėdami kepti vištienos dešrą, svarbu ją tinkamai paruošti. Nuimkite dešrą nuo pakuotės ir, naudodamiesi šakute, padarykite mažas skylutes jo paviršiuje. Tai padės užkirsti kelią dešrelėms sprogti kepimo proceso metu.

2 veiksmas: keptuvės šildymas

Tada įkaitinkite keptuvę ant vidutinės stiprios ugnies ir įpilkite lašelio alyvuogių aliejaus. Paskleiskite alyvuogių aliejų per keptuvę, užtikrindami, kad visas paviršius būtų padengtas.

3 žingsnis: Dešros kepimas

Dukys sudėkite į šildomą keptuvę ir kepkite maždaug 5 minutes iš kiekvienos pusės arba iki auksinės spalvos ir visiškai iškeps. Proceso metu retkarčiais pasukite dešreles, kad įsitikintumėte, jog jos yra vienodai keptos.

4 žingsnis: prieskoniai

Kol dešra kepa, pagal skonį galite pridėti druskos ir pipirų. Tai padės pagerinti vištienos dešros skonį.

5 žingsnis: apdaila

Visiškai kepę vištienos dešrą, išimkite ją iš keptuvės ir padėkite ant lėkštės, išklotos popieriniais rankšluosčiais. Tai padės absorbuoti riebalų perteklių ir pavers dešrą sausesnę.

Dabar, kai išmokote kepti vištienos dešrą, galite mėgautis šia skanaus patiekalo variantu įvairiais preparatais. Jis gali būti patiekiamas taip -sumuštiniuose, picose ar net kaip pagrindinis patiekalų, tokių kaip dešros makaronai, ingredientas. Išlaisvinkite savo kūrybiškumą virtuvėje ir mėgaukitės skaniu bei sveiku maistu!

Scroll to Top