Kaip padaryti kukurūzų polenta
„Corn Polenta“ yra tradicinis itališkos virtuvės patiekalas, labai vertinamas dėl jo kreminės tekstūros ir unikalios skonio. Pagaminta iš kukurūzų, „Polenta“ gali būti patiekiama taip, kaip yra ir net kaip pagrindinis patiekalas. Šiame straipsnyje žingsnis po žingsnio mokysime, kaip pasigaminti skanią kukurūzų polentą.
ingredientai:
- 2 puodeliai kukurūzų kukurūzų gyventojų
- 6 puodeliai vandens
- Sal pagal skonį
- tarkuotas parmezano sūris (neprivalomas)
- Sviestas (neprivaloma)
paruošimo režimas:
- Didelėje keptuvėje virkite vandenį.
- Dubenyje sumaišykite kukurūzų kukurūzus su šaltu vandeniu, tik tiek, kad ištirptų.
- Įpilkite kukurūzų miltų mišinio į verdantį vandenį, nuolat maišydami mediniu šaukštu, kad išvengtumėte gabalėlių susidarymo.
- Sumažinkite ugnį iki vidutinio žemo ir maišykite maždaug 30 minučių, kol „Polenta“ sutirštės ir taps kreminė.
- sezonas su druska pagal skonį.
- Jei norite, įpilkite tarkuoto parmezano sūrio ir sviesto, gerai maišydami, kol ištirps ir įterpkite į polentą.
- Pašalinkite nuo ugnies ir patiekite karštą.
Kukurūzų polenta gali būti patiekiama kaip mėsos, padažų ar netgi patiekalų, tokių kaip mėsos rague polenta, pagrindas. Taip pat pabandykite pridėti jį prie sluoksnių prie lazanijos patiekalo, pakeisdami tradicinius makaronus.
Be to, kukurūzų polenta gali būti suformuota į formas ir paliktas atvėsti, sudarant tvirtą masę, kurią galima supjaustyti griežinėliais ir kepti ant grotelių ar kepti. Ši versija yra žinoma kaip „Fried Polenta“ ir yra puikus pasirinkimas užkandžiams ar užkandžiams.
Dabar, kai žinote, kaip pasigaminti „Corn Polenta“, išbandykite šį receptą namuose ir mėgaukitės šiuo skaniu ir universaliu patiekalu. Geras apetitas!