Contents
Kaip naudoti citrinų pipirą mėsoje
Citrinų pipirai yra prieskonių derinys, kuris indams suteikia citrusinių vaisių ir aštraus skonio. Tai puiki galimybė suteikti ypatingą malonumą mėsai, nesvarbu, ar tai būtų galvijų, kiaulienos, ar vištienos. Šiame tinklaraštyje mes išmokysime, kaip skaniai ir lengvai naudoti citrinų pipirą mėsoje.
1. Pasirinkite mėsą
Visų pirma, svarbu pasirinkti mėsą, kurią pagardinsite su citrinų pipirais. Sultingesnė mėsa, tokia kaip filė mignonas, šonkaulis ar vištiena, yra puikios galimybės pabrėžti prieskonių skonį.
2. Paruoškite citrinų pipirą
Citrinų pipirų galima nusipirkti paruoštą „Spice“ parduotuvėse arba galite pasigaminti savo namuose. Tam jums reikės:
- 2 šaukštai juodųjų pipirų grūduose
- 1 šaukštas tarkuoto citrinos žievelės
- 1 šaukštas druskos
Preewee, supjaustykite juoduosius pipirus, kol jis gerai susmulkintas. Įpilkite tarkuoto citrinos žievelės ir druskos, gerai maišydami. Jei norite, galite naudoti maisto kombainą, kad palengvintumėte procesą.
3. Pagardinkite mėsą
Su citrinų pipirais paruošti, laikas pagardyti mėsą. Paskleiskite prieskonius visame mėsos paviršiuje, šiek tiek paspausdami taip, kad ji gerai pridėtų. Jei norite, galite pridėti kitų pasirinktų prieskonių, tokių kaip česnako milteliai ar plonos žolelės.
4. Palikite marinarą
Jei norite dar intensyvesnio skonio, bent 30 minučių leiskite mėsos jūrų pėstininkams su citrinų pipirais. Jei įmanoma, šaldykite kelias valandas ar net per naktį. Taigi skoniai maišo ir prasiskverbia į mėsą.
5. Paruoškite mėsą
Dabar, kai mėsa yra pagardinta, laikas ją paruošti. Galite kepti, kepti, kepti ar paruošti pagal savo pasirinkimą. Nepamirškite pakoreguoti virimo laiko pagal pasirinktos mėsos tipą.
6. Patiekite ir mėgaukitės
Kai mėsa bus paruošta, tiesiog patiekite ir mėgaukitės skaniu citrinų pipirų skoniu. Galite lydėti salotas, daržoves ar net pasirinktą padažą.
Citrinų pipirai yra universalus ir skanus mėsos prieskonių variantas. Išbandykite šį derinį ir nustebinkite rezultatu!
Tikimės, kad jums patiko patarimai, kaip mėsoje naudoti citrinų pipirą. Dalykitės šiuo tinklaraščiu su savo draugais ir šeima bei geras apetitas!