Kaip pabučiuoti į keptuvę

Kaip pabučiuoti į pan

Įvadas

Bučinys keptuvėje yra skanus tipiškas Brazilijos desertas, labai vertinamas gimtadienio vakarėliuose, vestuvėse ir kitose šventėse. Pagaminta iš kondensuoto pieno, tarkuoto kokoso ir sviesto, bučinys yra nenugalimas pasirinkimas tiems, kurie mėgsta saldumynus. Šiame straipsnyje žingsnis po žingsnio išmokysime, kaip tai padaryti, kad tai būtų malonu.

ingredientai

  • 1 skardinė iš kondensuoto pieno
  • 1 šaukštas sviesto
  • 100 g tarkuoto kokoso

paruošimo režimas

  1. Keptuvėje uždėkite kondensuotą pieną, sviestą ir tarkuotą kokosą.
  2. Atnešite silpną ugnį, nuolat maišydami, kol mišinys nepaliestas iš keptuvės dugno ir pasiekia kreminės konsistencijos.
  3. Išjunkite ugnį ir leiskite tešlai atvėsti.
  4. Su rankomis sutepta sviestu, gaminkite rutulius su tešla.
  5. Jei norite, perduokite bučinio rutulius tarkuotame kokose, kad papuoštumėte.
  6. Įdėkite bučinius į popierinius puodelius ir patiekite.
  7. papildomi patarimai

    Kad jūsų bučinys būtų dar skanesnis, galite pridėti keletą papildomų ingredientų, tokių kaip gvazdikėlis ar citrinos žievė. Šie ingredientai suteiks jūsų saldainiams ypatingą palietimą.

    Išvada

    Bučinys keptuvėje yra paprastas desertas, kurį reikia gaminti ir džiuginti. Turėdami nedaug ingredientų ir lengvai žingsnis po žingsnio, galite paruošti šį malonumą namuose ir nustebinti savo svečius. Pabandykite padaryti bučinį keptuvėje ir mėgaukitės tradiciniu ir skaniu saldžiu!

Scroll to Top