Kaip padaryti aistros vaisių užpildymą pyragui
Jei esate rūgščio ir gaivinančio aistros vaisių skonio gerbėjas, jums patiks išmokti pasigaminti skanių aistrų vaisių užpildymo pyragams. Šis įdaras puikiai tinka suteikti jūsų receptams ypatingą palietimą ir nustebinti svečius. Peržiūrėkite žemiau pateiktą paprastą ir lengvą receptą.
ingredientai:
- 1 skardinė iš kondensuoto pieno
- 1 skardinės grietinės
- 1/2 puodelio koncentruotų pasiflorų vaisių sulčių
- 1 šaukštas kukurūzų krakmolo
- Passionių vaisių minkštimas, kad papuoštų (neprivaloma)
paruošimo režimas:
- Keptuvėje sumaišykite kondensuotą pieną, grietinę, aistrų vaisių sultis ir kukurūzų krakmolą.
- Atneškite į vidutinę ugnį, nuolat maišydami, kol gausite pastovų kremą.
- Nuimkite nuo ugnies ir leiskite atvėsti.
- Jei norite, įpilkite pasifloros minkštimo ant įdaro, kad papuoštumėte.
Šis aistros vaisių įdaras yra universalus ir gali būti naudojamas įvairių rūšių pyragams, tokiems kaip šokolado pyragas, baltas pyragas ir net morkų pyragas. Be to, šį užpildą taip pat galite naudoti pyragai ir pavardės.
Rūgštus pasifloros vaisių skonis kartu su kondensuotu pieno saldumu sukelia subalansuotą ir labai skanų įdarą. Išbandykite šį receptą ir nustebinkite savo svečius skaniu ir kitokiu pyragu!
patarimas: Jei jums labiau patinka nuoseklesnis įdaras, galite pridėti dar vieną šaukštą kukurūzų krakmolo. Užpildymo nuoseklumas gali skirtis atsižvelgiant į jūsų asmeninį skonį.
Dabar, kai išmokote pasigaminti skanių pasiflorų vaisių užpildymo pyragu, pasinaudokite proga mesti savo kūrybiškumą ir sukurti nuostabius derinius su kitais skoniais. Pabandykite pridėti baltojo šokolado ar citrinos žievelės gabalus, kad jūsų įdaras būtų ypatingas. Pramoginkite virtuvėje ir gerą apetitą!