Kaip padaryti apdovanotus kopūstus

Kaip padaryti apdovanotus kopūstus

apdalytos kopūstų yra skanus įvairių patiekalų pasirinkimas. Šis patiekalas puikiai tinka skonio ir faktūrų deriniui tiems, kurie ieško patogaus ir skanaus patiekalo. Šiame tinklaraštyje mes išmokysime jus žingsnis po žingsnio, kaip paprasčiau ir greitai apdovanoti kopūstus.

ingredientai:

  • 1 Vidutiniai kopūstai
  • 2 šaukštai sviesto
  • 2 maltos česnako skiltelės
  • 1 puodelis grietinės grietinės
  • 1 puodelis tarkuoto parmezano sūrio
  • Druska ir pipirai pagal skonį

paruošimo režimas:

  1. Įkaitinkite orkaitę 180 ° C temperatūroje
  2. Nuimkite išorinius kopūstų lapus ir supjaustykite juos į plonas griežinėlius.
  3. Didelėje keptuvėje ištirpinkite sviestą ant vidutinės ugnies.
  4. Kelias minutes pridėkite pjaustytą česnaką ir pakepinkite iki auksinės.
  5. Į keptuvę įpilkite kopūstų griežinėlių ir pakepinkite dar keletą minučių, nuolat maišydami.
  6. Pagarba su druska ir pipirais pagal skonį.
  7. Perkelkite troškintus kopūstus į ugniai atspalvį.
  8. Užpilkite kremą ant kopūstų.
  9. Pabarstykite tarkuotą parmezano sūrį ant kremo.
  10. Kepkite įkaitintoje orkaitėje maždaug 20 minučių arba kol sūris bus auksinis ir burbuliuoja.
  11. Išimkite iš krosnies ir leiskite keletą minučių stovėti prieš patiekdami.
  12. Jūsų apdovanoti kopūstai yra paruošti mėgautis! Patiekite kaip mėsos, paukštienos ar žuvies akompanimentas ir mėgaukitės šiuo malonumu.

    Dabar, kai išmokote pasidaryti apdovanotus kopūstus, išbandykite šį receptą namuose ir nustebinkite savo šeimą ir draugus su skonio ir kreminės plokštele. Geras apetitas!

Scroll to Top