Kaip padaryti delno širdies pastelinę

Kaip padaryti palmių širdies pastelinį užpildymą

Įvadas

„Palm Pastel“ yra skanus ir universalus pasirinkimas tiems, kuriems patinka sūrus. Šiame tinklaraštyje žingsnis po žingsnio išmokkime, kaip padaryti nenugalimą „Palm Heart“ pastelinį užpildymą. Pasiruoškite paragauti šio malonumo!

ingredientai

  • 1 susmulkintas palmių stiklas
  • 1 susmulkintas svogūnas
  • 2 maltos česnako skiltelės
  • 2 šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 1 šaukštas kviečių miltų
  • 1 puodelis pieno
  • Druska ir pipirai pagal skonį
  • Smulkintos petražolių pagal skonį

paruošimo režimas

  1. Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų ir pakepinkite svogūną bei česnaką iki auksinės spalvos.
  2. Dar kelias minutes pridėkite susmulkintą delną ir pakepinkite.
  3. Tada įpilkite miltų ir gerai išmaišykite.
  4. Palaipsniui įpilkite pieno, visada maišydami, kad nesudarytumėte gabalėlių.
  5. Virkite ant silpnos ugnies, kol įdaras sutirštės.
  6. Pagardinkite druska, pipirais ir petražolėmis pagal skonį.
  7. Prieš naudojimą tegul įdaras atvėsina.
  8. būrių surinkimas

    Kai jau įdaro palmę, laikas surinkti pyragus.

    1. Atidarykite konditerijos masę ant lygaus paviršiaus ir supjaustykite į apskritimus.
    2. Įdėkite dalį užpildymo į kiekvieno apskritimo centrą.
    3. Sulenkite tešlą per pusę, suformuodami pusę mėnulio ir priveržkite kraštus šakute, kad būtų galima užklijuoti.
    4. Kepkite pasteles karštame aliejuje iki auksinės ir traškios.
    5. Nuteikite ant absorbuojančio popieriaus ir patiekite karštą.
    6. apdaila

      Parengta! Dabar jūs žinote, kaip padaryti skanų „Palm Heart“ pastelinę įdarą. Šis receptas puikiai tinka naudoti kaip užkandis vakarėliuose, užkandžiuose ar net pagrindiniame kurse, lydimas salotų. Pabandykite nustebinti neįtikėtinu šio pyrago skoniu!

      geras apetitas!

Scroll to Top