Kaip padaryti dviem -kolieriu želatina

kaip padaryti du -color želatiną

želatina yra skanus ir gaivus desertas, puikiai tinkantis bet kuriai progai. Jei norite nustebinti savo svečius, kaip būtų padaryti dviejų kvapų želatiną? Šį receptą labai lengva pagaminti ne tik vizualiai patrauklu. Peržiūrėkite žingsnį po žingsnį žemiau:

ingredientai:

  • 2 pakuotės skirtingų skonių želatina
  • Virimo vanduo
  • Šaltas vanduo
  • kondensuotas pienas (neprivaloma)

paruošimo režimas:

1 žingsnis:

Pradėkite paruošti pirmąjį želatinos sluoksnį. Laikydamiesi pakavimo instrukcijų, ištirpinkite želatinos paketą verdančiame vandenyje. Tada įpilkite šalto vandens, kad užpildytumėte nurodytą tūrį.

2 žingsnis:

Supilkite pusę želatinos, paruoštos stikline ar plastikine forma. Šaldykite maždaug 30 minučių arba tol, kol želatina bus tvirta.

3 žingsnis:

Nors pirmasis želatinos sluoksnis yra šaldytuve, paruoškite antrąjį sluoksnį. Pakartokite 1 žingsnio procesą, naudodami kitą želatinos pakuotę ir kitokį skonį.

4 žingsnis:

Nuimkite keptuvę iš šaldytuvo ir supilkite antrąjį želatinos sluoksnį per pirmąjį, kuris turėtų būti tvirtas. Jei norite, įpilkite kondensuoto pieno tarp sluoksnių, kad gautumėte marmurinį efektą.

5 žingsnis:

Nuvežkite keptuvę į šaldytuvą ir palikite dar keletą valandų arba tol, kol želatina bus visiškai tvirta.

6 žingsnis:

Atsargiai išmeskite želatiną ir patiekite griežinėliais. Turėsite spalvingą ir skanų desertą, kad pradžiugintumėte savo svečius!

Dviejų -„Color“ želatina yra universalus pasirinkimas, nes galite derinti skirtingus skonius ir sukurti nuostabų efektą. Atleiskite savo kūrybiškumą ir pabandykite sudaryti skirtingus derinius. Mėgaukitės!





Scroll to Top