Kaip padaryti gvajavos uogienę ant gabalo

Kaip pasigaminti gvajavos saldainių ant gabalo

Įvadas

Gvajavos saldainiai gabale yra skanus desertas, kurį galima įvertinti keletą kartų. Pagaminta iš subrendusių gvajavų, cukraus ir citrinos prisilietimo, šis saldainis puikiai tinka tiems, kuriems patinka saldūs ir vaisiniai skoniai. Šiame straipsnyje žingsnis po žingsnio išmokysime, kaip tai padaryti savo namais.

ingredientai

Norėdami pagaminti gvajavos saldainius gabale, jums reikės šių ingredientų:

  • Subrendęs guavas – 1 kg
  • cukrus – 500 g
  • Citrina – 1 citrinos sultys

paruošimo režimas

  1. Gerai nuplaukite guavas ir supjaustykite juos į mažus gabalus, pašalindami sėklas;
  2. Didelėje keptuvėje padėkite supjaustytą guavą ir įpilkite cukraus;
  3. Atneškite į vidutinę ugnį ir nuolat maišykite, kol gvajavos pradės išleisti skystį;
  4. Įpilkite citrinos sulčių ir maišykite;
  5. Leiskite jam virti ant silpnos ugnies maždaug 1 valandą, kartkartėmis maišydami, kol saldainis pasieks norimą konsistenciją;
  6. Išjunkite šilumą ir leiskite saldainiams visiškai atvėsti;
  7. Saldainius perkelkite į sterilius puodus ir laikykite šaldytuve.
  8. papildomi patarimai

    Čia yra keletas papildomų patarimų, kaip padaryti jūsų gvajavos saldainius dar skanesnius:

    • Pabandykite pridėti cinamoną ant lazdelės virimo metu, kad būtų specialiai paliesti;
    • Jei norite mažiau saldžių saldainių, sumažinkite cukraus kiekį;
    • Galite naudoti raudonas arba baltas guavas, abu yra skanūs;
    • Jei norite kremiškesnių saldainių, prieš kaupdami mušiklį, sumuškite virtą gvajavą;
    • Gvajavos saldainiai gabale gali būti suvartojami grynai, su sūriu ar net kaip pyragų ir pyragų užpildymą.

    Išvada

    Gvajavos saldainiai gabale yra skanus pasirinkimas tiems, kuriems patinka vaisiai ir saldumynai. Turėdami nedaug ingredientų ir šiek tiek kantrybės, šį desertą galite padaryti namuose ir nustebinti šeimą ir draugus. Išbandykite šį receptą ir mėgaukitės visu gvajavos skoniu „Sweet!

    “ pavidalu

Scroll to Top