Kaip padaryti jį laiškinį česnaką

Kaip padaryti strėlę

Svogūnai buriuojantys svogūnai yra skanus įvairių patiekalų, tokių kaip salotos, sumuštiniai ir užkandžiai, akompanimentas. Be to, kad jie yra skanūs, juos taip pat lengva padaryti namuose. Šiame straipsnyje mes išmokysime jus žingsnis po žingsnio paruošti naminius laiškinius česnakus.

ingredientai:

  • 500 g česnakų
  • 2 puodeliai obuolių acto
  • 1 puodelis vandens
  • 2 šaukštai druskos
  • 1 šaukštas cukraus
  • 2 česnako skiltelės
  • 1 arbatinis šaukštelis garstyčių grūdų
  • 1 šaukštelis juodųjų pipirų grūduose
  • 1 įlankos lapas

paruošimo režimas:

  1. Pradėkite nuo česnakų gerai nuplauti ir nuimti galus.
  2. Keptuvėje sumaišykite obuolių sidro actą, vandenį, druską ir cukrų. Atneškite į vidutinę ugnį ir užvirkite.
  3. Tuo tarpu paruoškite sterilų stiklinį indelį marinuotiems svogūnams laikyti.
  4. Svogūnus įdėkite į stiklinį indelį kartu su česnako skiltelėmis, garstyčių grūdais, grūdų pipirais ir blondine lapu.
  5. Kai tik acto mišinys verda, išjunkite ugnį ir supilkite ant svogūnų į stiklinį indelį.
  6. Gerai uždenkite puodą ir leiskite atvėsti kambario temperatūroje.
  7. Kartą šalta, nuneškite stiklinį indelį į šaldytuvą ir leiskite česnakams pasiimti mažiausiai 24 valandas prieš suvartojant.
  8. Parengta! Dabar jūs turite skanius naminius svogūnus, kuriuos galite paragauti, kai tik norite. Juos galima laikyti šaldytuve iki 1 mėnesio.

    Pabandykite marinuoti svogūnus naudoti salotose, sumuštiniuose ar net kaip kepsninės akompanimentą. Jo kartaus saldus ir šiek tiek rūgštus skonis suteiks ypatingą jūsų patiekalų palietimą.

    Tikimės, kad jums patiko šis receptas. Dalykitės su savo draugais ir šeima ir mėgaukitės marinuotais svogūnais patys!

Scroll to Top