Kaip padaryti kasos būgną

Kaip padaryti kasos būgną

Įvadas

„Drumstick“ yra labai populiarus sūrus Brazilijoje, o vienas skaniausių variantų yra „Cassava“ būgnelis. Šiame tinklaraštyje žingsnis po žingsnio mokysime, kaip padaryti šio malonumo tešlą, kad galėtumėte pasiruošti namuose ir nustebinti savo draugus bei šeimos narius. Nagi?

ingredientai

Norint, kad kasavos būgnai, jums reikės šių ingredientų:

  • 500 g virtų ir košės kasavos
  • 2 šaukštai sviesto
  • 1 puodelis pieno
  • 2 puodeliai kviečių miltų
  • Sal pagal skonį

žingsnis po žingsnio

  1. Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir įpilkite susmulkintos kasavos.
  2. Gerai išmaišykite ir pamažu įpilkite pieno, nuolat maišydami.
  3. Įpilkite kviečių miltų palaipsniui, maišydami iki vienalytės masės
  4. Pagardinkite druska pagal skonį ir maišykite iki keptuvės dugno masės.
  5. Nuimkite tešlą nuo ugnies ir leiskite šiek tiek atvėsti.
  6. drumstų liejimas

    Dabar, kai tešla yra paruošta, laikas formuoti būgnelius. Atlikite toliau pateiktus veiksmus:

    1. Paimkite dalį tešlos ir atidarykite ją į delną.
    2. Įdėkite įdaro gabalą į tešlos centrą.
    3. Uždarykite tešlą, modeliuodami ją būgnų formatu.
    4. Pakartokite procesą, kol masė pasibaigs.
    5. kepti būgnelius

      Baigti, pakepinkime būgnelius:

      1. Įkaitinkite aliejų gilioje keptuvėje.
      2. Kai aliejus karštas, pamažu dedkite būgnelius ir kepkite iki auksinės spalvos.
      3. Pašalinkite būgnelius iš aliejaus ir įdėkite į absorbuojamą popierių, kad pašalintumėte riebalų perteklių.
      4. Išvada

        Dabar jūs žinote, kaip gaminti kasos būgną! Naudodami šį receptą galite paruošti skanius būgnelius namuose, nesvarbu, ar tai būtų specialus užkandis, ar vakarėlis. Išlaisvinkite savo kūrybiškumą ir išbandykite įvairius užpildus, kad jūsų būgnai būtų dar skanesni. Geras apetitas!

Scroll to Top