Kaip padaryti pjaustymo bananų uogienę

Kaip padaryti pjovimo bananų uogienę

Ar esate naminių saldainių ir mėgstate išbandyti naujus receptus? Taigi jums patiks išmokti pjaustyti bananų uogienę. Šis malonumas puikiai tinka tarnauti kaip desertas ar net suteikti kažkam ypatingam. Peržiūrėkite žingsnį po žingsnį žemiau:

ingredientai:

  • 6 subrendę plaukimo bananai
  • 2 puodeliai cukraus
  • 1 puodelis vandens
  • 1 šaukštas citrinos sulčių
  • 1 šaukštas cinamono miltelių

paruošimo režimas:

  1. Pradėkite lupti bananus ir supjaustykite juos maždaug 1 cm storio griežinėliais.
  2. Keptuvėje įpilkite cukraus, vandens ir citrinos sulčių. Atneškite į vidutinę ugnį ir maišykite, kol cukrus visiškai ištirps.
  3. Kai sirupas verda, įpilkite bananų griežinėlių ir virkite maždaug 20 minučių, retkarčiais pamaišydami.
  4. Po šio laiko įpilkite cinamono miltelių ir toliau kepkite dar 10 minučių arba tol, kol bananai bus minkšti, o sirupas sutirštės.
  5. Išjunkite šilumą ir leiskite saldainiams visiškai atvėsti prieš patiekdami.
  6. Jei norite, iškirptus bananų saldainius galite sudėti į sterilius vazonėlius ir gerai juos uždaryti, kad ilgiau būtumėte. Šis receptas suteikia maždaug 500 g saldainių.

    Dabar, kai išmokote pjaustyti bananų uogienę, pasinaudokite proga išbandyti šį malonumą ir pasidalyti su šeima ir draugais. Aš tikiu, kad visiems tai patiks!

    geras apetitas!

Scroll to Top