Kaip padaryti prie filė slėgio viryklėje

Kaip filė slėgio galia

Jei ieškote greito ir praktinio būdo paruošti skanią filė, slėginės viryklė gali būti puikus sprendimas. Šiame straipsnyje mes išmokysime jus žingsnis po žingsnio, kaip padaryti sultingą ir skanią filė naudojant šį virimo metodą. Nagi!

ingredientai:

  • 1 kg nuo filė
  • 2 šaukštai augalinio aliejaus
  • 1 susmulkintas svogūnas
  • 3 maltos česnako skiltelės
  • Druska ir pipirai pagal skonį
  • 1 puodelis vandens

paruošimo režimas:

  1. Pagardinkite filė su druska ir pipirais pagal skonį.
  2. Įkaitinkite aliejų slėgio viryklėje ir paruduokite mėsą iš visų pusių.
  3. Kelias minutes įpilkite pjaustyto svogūno ir česnako bei pakepinkite.
  4. Įpilkite vandens ir uždenkite slėgio viryklę.
  5. Virkite ant vidutinės ugnies maždaug 30 minučių po spaudimo.
  6. Išjunkite šilumą ir palaukite, kol spaudimas pasirodys natūraliai.
  7. Atidarykite keptuvę ir įsitikinkite, kad mėsa minkšta. Jei reikia, virkite dar keletą minučių.
  8. Išimkite mėsą iš keptuvės ir sudėkite į gabalus.
  9. Patiekite prieš filė, lydimi ryžių, pupelių ir salotų.
  10. Parengta! Dabar jūs žinote, kaip pasigaminti skanią filė slėgio viryklėje. Šis receptas puikiai tinka toms dienoms, kai jums reikia greito ir skanaus patiekalo. Išbandykite ir nustebinkite rezultatu!

    šaltiniai: