Kaip padaryti purkštuko homusą

Kaip gaminti avinžirnius homus

„Chickpea Homus“ yra skanus arabiškos kilmės aplankas, kurį labai vertina jo kreminis skonis ir tekstūra. Tai yra sveikas ir universalus pasirinkimas, kurį galima vartoti taip, kaip šie, -nardymo duona ar daržovės arba kaip sumuštinių ir įvyniojimų užpildymas. Šiame straipsnyje mes išmokysime jus žingsnis po žingsnio, kaip namuose gaminti avinžirnių homus.

ingredientai:

  • 1 puodelis virtų avinžirnių
  • 2 šaukštai tahine (sezamo pastas)
  • 2 česnako skiltelės
  • 2 šaukštai citrinos sulčių
  • 2 šaukštai alyvuogių aliejaus
  • Sal pagal skonį
  • Vanduo (jei reikia)

paruošimo režimas:

  1. Į maišytuvą ar virtuvės kombainą įpilkite virtų avinžirnių, tahino, česnako, citrinos sulčių, alyvuogių aliejaus ir druskos.
  2. Plakite visus ingredientus, kol bus gauta homogeninė pasta. Jei reikia, įpilkite šiek tiek vandens, kad sureguliuotumėte konsistenciją.
  3. Perkelkite homusą į indą ir papuoškite alyvuogių aliejaus lašeliu ir žiupsneliu paprikos.
  4. Patiekite homusus, lydimas duonos, daržovių ar naudojimo kaip sumuštinių ir įvyniojimų užpildymas.
  5. avinžirnių homusas yra sveikas ir maistingas pasirinkimas, nes avinžirniuose gausu baltymų, skaidulų ir vitaminų. Be to, recepte naudojamas tahinas yra puikus sveikų riebalų šaltinis.

    Taip pat pabandykite pridėti kitų ingredientų į homusus, tokius kaip šviežios žolelės, pipirai ar net burokėlis, kad pridėtumėte skirtingos spalvos ir skonio.

    Tikimės, kad jums patiko šis avinžirnių receptas. Dabar tiesiog nešvarios rankos ir mėgaukitės šiuo arabų malonumu savo namuose!

Scroll to Top