Kaip padaryti šonkaulio filė orkaitėje
Jei esate sultingos ir skanios mėsos gerbėjas, šonkaulių filė yra puiki galimybė pasiruošti orkaitėje. Šiame tinklaraštyje mes išmokysime jus žingsnis po žingsnio, kad būtų skani šonkaulio filė orkaitėje, naudodami visus jūsų paminėtus elementus.
ingredientai:
- 1 kg šonkaulio filė
- Sal pagal skonį
- Karalystės pipirai pagal skonį
- česnako milteliai pagal skonį
- 1 šaukštas alyvuogių aliejaus
paruošimo režimas:
- Įkaitinkite orkaitę 180 ° C temperatūroje
- Pagardinkite šonkaulio filė druska, juodaisiais pipirais ir česnako milteliais, gerai trindami prieskonius visoje mėsoje.
- Keptuvėje ar keptuvėje, kuri gali nueiti į orkaitę, įkaitinkite alyvuogių aliejų ant vidutinės-stiprios ugnies.
- Panele pasirinkite šonkaulio filė, suteikdami visas puses po maždaug 2 minutes.
- Išimkite mėsą iš keptuvės ir perkelkite į kepimo indą.
- Kepkite kepimo skardą ir kepkite maždaug 40 minučių arba tol, kol mėsa bus norimame taške.
- Išimkite iš krosnies ir leiskite atsistoti kelioms minutėms prieš slydimą.
Dabar, kai išmokote gaminti šonkaulių filė orkaitėje, pasinaudokite proga patiekti su garnyrais, tokiais kaip keptos bulvės, ant grotelių keptos daržovės ar žalios salotos. Šis receptas puikiai tinka specialiems pietums ar vakarienei!
Tikimės, kad jums patiko šis tinklaraštis ir mėgaujatės šiuo skaniu šonkaulio filė receptu orkaitėje. Geras apetitas!